Înregistrarea emisiunii de astăzi

Astăzi am fost la B1 Tv, am vorbit despre afacerea băncilor private de celule stem (ca urmare a acestui articol ). Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine, m-am simțit foarte special.

În timp ce intram în platou, eram live pe facebook 🙂

Iată mai multe unghiuri ale aceluiași subiect:

M-au sunat mulți oameni, am primit mesaje și acolo, în live. Au fost încurajări binevenite. Avem înregistrarea, dacă aveți chef, o puteți urmări aici.

Impresii după emisiune:

Am primit multe mesaje de la părinți care mă întrebau ce să facă să-și rezilieze contractul, unii dintre ei chiar cu Biogenis (banca privată a cărui director m-a jignit atunci când i-am pus întrebări punctuale). Am răspuns tuturor că nu mă pricep, trebuie citit contractul cu atenție, acolo sunt niște clauze care explică exact ce se poate face în cazul în care părinții se răzgândesc și nu mai vor să recolteze sau în cazul în care nu se recoltează suficient sânge sau deloc, din motive obiective.

Mi-a plăcut la televizor 🙂 și sper ca munca mea să conteze în fiecare zi mai mult.

Articolul anterior

5 rețete bune pentru copii, care le vor plăcea și părinților

Articolul următor

Tu cunoști vreo femeie care a făcut avort?

21 Comentarii

 1. Felicitări 🙂 La cât mai multe apariții pe ecran. Nu pot vedea înregistrarea – îmi apare mesajul “Error loading player:
  No playable sources found”

 2. Larisa

  Te-am urmărit. Mi-a placut zâmbetul tău la faza cu “domnia sa” 😂😂. Ai fost ca pestele in apa!

 3. Alta Miruna

  Felicitari pentru munca ta! Pe langa faptul ca faci o super treaba, ai o voce calda si o prezenta linistitoare. La mai multe aparitii! 🙂

 4. Sorina

  Mi-a placut foarte mult de tine. Ai fost naturala si ai vorbit la subiect, desi cealalta invitata spunea chestii putin deplasate (mie personal mi s-a parut ca nu avea ce cauta acolo langa tine pe un subiect atat de important). A fost amuzanta reactia ta cand a spus ca inca nu este la menopauza 🙂
  Nu mi-a placut ca moderatoarea iti tot gresea numele.

  • Trebuie sa gasesc si eu momentul ala, mi-a mai zis cineva fix de asta :)) eu nu credeam ca sint camere pe mine cand vorbeste ea. Iar fata ma tradeaza uneori fara sa vreau, dar invat eu sa fiu si diplomata

 5. bunica cu bundita

  Mandra sa fiu mama ta!Din prima zi cand ne-am cunoscut!

 6. doamna, ce bine arati pe ecran!! Esti minunata!
  Si ce frumos ai vorbit si argumentat!

  Sunt mandra de tine!

 7. Anca

  Voiam doar să te felicit pentru rabdare. Subiectul e interesant, cuvintele tale sunt frumoase, iar informația necesara. Dar colega de platou mi s-a parut obositoare. De asta zic de rabdare. Succes pe mai departe!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 179 queries in 0.586 s