Către toți bărbații speriați că, după însurătoare, vor rămâne cu o singură femeie tot restul vieții lor

dale-partridge

Acest text l-am văzut distribuit de o prietenă din Anglia. Are peste 11k de share-uri și 23k de like-uri. Mi-a plăcut mult de tot și am hotărât să îl traduc aici, pentru voi. Știu că unii nu aveți facebook și e mai bine așa. Iată, o perspectivă frumoasă:

Bărbații sunt foarte îngrijorați că, după ce se însoară, vor rămâne cu o singură femeie pentru tot restul vieții lor. Ceea ce nu e deloc adevărat. Eu m-am îndrăgostit de o alpinistă de 19 ani, m-am însurat cu o iubitoare de 20 de ani, de animale, mi-am întemeiat o familie cu o mamă de 24, apoi am ridicat o fermă cu o constructoare de 25 și astăzi sunt căsătorit cu o femeie înțeleaptă de 27 de ani. Dacă mintea ta e sănătoasă, niciodată nu te vei plictisi de ”o singură femeie”. De fapt, vei fi copleșit cu câte variante frumoase ale ei te vei fi căsătorit de-a lungul anilor. Nu spune “nu” căsătoriei, spune “da” și continuă să spui “da” până când moartea vă va despărți.

Asta e la fel de valabilă și pentru bărbați și pentru femei. O public aici, cu gândul la rezidentul sibian de 28 de ani, la iubitul englez de 30, la tatăl minunat de 34 și la iubirea vieții mele de peste toți anii care vor mai veni.

 imagine via Dale Partridge

Articolul anterior

Astăzi mă bucur și mai mult că am venit în România

Articolul următor

Sibieni, nu selectăm gunoaiele pentru ei, ci pentru noi și copiii noștri!

19 Comentarii

 1. Amy

  Ce frumos! <3

 2. Rusu Delia

  Ce frumos l-ai descris pe H. E superb! Pupicei pt toti.

 3. Bun tare articolul! 🙂

 4. Hector Waldemar

  E frumos să gândești așa, e chiar sănătos. Pentru relație. Nu însă și pentru individ.

  Nu orice femeie pate fi alpinistă la 19 ani, iubitoare de animale la 20, mamă la 24, constructoare la 25 și așa mai departe. Pentru asta, o femeie trebuie să fie capabilă de a nu se plafona și a nu renunța să țină flacăra vie pe tot parcursul relației. Nu toate femeile au capacitatea necesară. La fel și cu bărbații.

  Când te îndrăgostești de ea a 19 ani, nu ai cum să știi cum va evolua/involua peste 10 ani. Și, ce naiba te faci la 29 de ani dacă-ți dai seama că ai făcut alegerea greșită în urmă cu 10 ani?

  • Eu cred ca nu e nici o problema daca se intampla asta si iti dai seama ca diferentele sunt atat de mari, incat nu le puteti depasi. Va despartiti, asta si scrie acolo: pana cand moartea ne va desparti. Eu inteleg moartea iubirii, a intelegerii.

   P.s. Nu oricine isi doreste o alpinista, iubitoare de animale, etc. Poate unii isi doresc o feminista, o devotata, o gospodina. Te pui cu gusturile oamenilor? 🙂

 5. Cred ca uneori, exac aici e problema, ca se schimbă. Dar si el.

  • Haha, eu i-am spus domnului H din studentie: sa nu se faca motociclist, ca it’s a dealbreaker. Nu ma mai vede nici in poze.

 6. bunica cu bundita

  Minunat spus,importanta e si alegerea pe care o faci,si asumarea ei!

 7. Minunat! Mi-nu-nat!
  Made my day.

 8. Hortensia Stefan

  Fain rau!

 9. Ely

  Foarte frumos!

 10. Ana

  Dureros, ptc la noi nu e așa. Tocmai ieșim dintr-o criză. Da, am fost înșetată. Ei încearcă să termine relația de mai bine de o lună. El îi scrie să nu îl mai caute ea rezistă câteva zile apoi îi scrie din nou. Sper ca de data asta să termine. Eu încerc să rezist lângă soț, da îl iubesc, și el mă iubește și nu ne va părăsi, avem doi copii. Nu vrea viață dublă.
  E greu să rezist, dar ai avut tu Miruna un articol mai demult unde ai scris că dacă mai există o fărâmă din ce a fost cândva iubirea dintre doi atunci merită reînviat.
  La noi există, voi lupta să fiu acea femeie din articol pentru soțul meu.

  • Da, si cred asta in continuare. Mai ales cand e vorba de copii, merita sa lupti pana cand moare si ultima speranta. Iti tin pumnii. Sa iasa cum e mai bine pt toti.

  • Ana

   Cred și eu la fel.
   Cu ceva timp, după ce am scris comentariul, am vorbit cu soțul despre cât de mult îl iubesc și cât de mult mă doare tot ce s-a întâmplat.
   Și că nu mai vreau să fiu înșelată. Mi-a mărturisit că nici el nu mai vrea să mă însele și că mă iubește.
   Sper că de data asta mergem în direcția bună și că toată experiența asta ne va întări relația.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 170 queries in 0.385 s