Am vândut banner-ul pentru campania lui Zolty Bogata

Poate ați văzut că în partea dreaptă a blogului (sau, pe varianta de mobil, în josul paginii, după articole) a apărut acest banner nou. Este spațiul pe care l-am oferit în scop caritabil, detaliile le-am scris aici. Banner-ul va sta aici o lună, iar Zolty a primit 350 lei în schimb. Sunt bucuroasă că am putut fi de folos în acest mod. Iar toate verbele astea cu ”am vândut”, ”am oferit” etc sunt, de fapt, la persoana întâi plural, fiindcă NOI am oferit acești bani. Eu prin blondele de la datorie, dumneavoastră prin click-urile de susținere. V-am spus doar că împreună suntem mai puternici! Eu simt asta aici, e locul meu de minuni zilnice. Bine, momentan cam e și singura fereastra spre societate, însă bine că E și așa 🙂

Banner-ul face trimitere la o pagină de facebook cu cărți pentru copii: Librăria celor mici. Vă rog, să încurajăm pagina cu un like, e un business la început de drum și tare m-aș bucura, cumpărătorul banner-ului să simtă că a meritat investiția. Noi voiam bani pentru Zolty și cărucioare electrice, Librăria celor mici vrea s-o vedem că există. Băgați un ochi, cărțile sunt tare faine, pe câteva le-am văzut și în Waterstone în Anglia. Plus, chiar acum se desfășoară un concurs pe rol, poate vreți să câștigați o carte!

Vă mai las câteva P.S. -uri și mă duc la somn, sunt după o porție cinstită de găluște cu prune și nu e încă nici 2 noaptea. Un mic dejun copios, cum a zis mama :))

 • Peste 3 săptămâni vine Webstock, ”Evenimentul” industriei online din România. Tocmai au fost anunțați câțiva dintre speakeri, cred că va fi foarte interesant și abia aștept 30 septembrie. La Webstock acum mulți ani, am cunoscut eu pe câțiva dintre cei care acum îmi sunt buni prieteni. Deci e eveniment cu potențial.
 • Adi Hădean a lansat cartea ”#24centimetri” – toate comenzile până pe 11 septembrie vin cu autograful autorului – detalii aici. Eu am dat comanda, deși sper să trec cu lectura de copertă (din motive de proastă organizare a puținului timp care-mi mai aparține).
 • Am refăcut niște chestii la blog, de acum merge pe toate părțile (doar s-au pierdut like-urile din butonul de facebook. Toate-toate s-au dus și erau câteva mii. Dar sănătoși să fim, să putem munci să merităm altele). Ieri a fost prima zi în care nu am mai primit reclamații – chestie care m-a remontat și mi-a redat cheful de scris. (Aștept să-mi redea cineva și timpul, asta e altă poveste. Deocamdată, mărturisesc că am evadat vreo 2 ceasuri doar cu soțul și niște prieteni buni la o bere în oraș, chestie care mi-a redat cheful de multe.) În tot demersul ăsta tehnico-administrativ, m-a ajutat Valeriu, un prieten vechi al blondelor, pe care poate-l știți din comentarii. Valeriu e un tip de nota 10, vi-l recomand cu mâna pe inimă dacă aveți nevoie de ajutor specializat. E serios, profesionist și foarte implicat, disponibil la orice oră din zi și din noapte. Îmi scrieți și vă pun urgent în legătură.
 • Dacă mai găsiți probleme la accesarea blogului, vă rog să-mi spuneți. Acum știți pe cine-o să dau vina 😛

Weekend fain, oameni!

Articolul anterior

Unde-i lege-i și tocmeală, bun găsit în România!

Articolul următor

Îngerii de pe autostradă

8 Comentarii

 1. Roxana

  Multumesc din suflet, Miruna! A fost o placere colaborarea cu voi! Voi reveni cu siguranta. Multumesc mult, mult de sustinere. Cu mare drag, Roxana-Libraria celor mici

 2. Simo

  A zis cineva galuste cu prune?Ma pun la drum! 🙂 Imi pare bine ca ai revenit cu chef si vesti bune.O sa arunc “un ochi” peste carti.

 3. Larisa

  Ssuupppeeeerrr! Pot intra pe blog…de cateva zile bune telefonul meu nu voia sub nici o forma sa intre, imi spunea ca e un site cu probleme…dar acum merge, asa ca bine te-am regasit!

 4. Acum imi merge si mie blogul din prima, ma bucur mult ca ai reusit sa rezolvi problema 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.362 s