Cum s-a văzut lansarea de carte din public

te iubesc orice-ai face

După ce-au ieşit meşterii din casă, şi-am scos jegul din părul meu, am pornit într-o frumoasă după-masă de iunie împreună cu iubirile vieţii mele spre Bookfest. Ioana, prinţesa urbană, avea lansare de carte.

Nu puteam rata.

Eram obosită praf. Praf, praf, sub orice limită şi bun simţ. Doar ruşinea m-a mai împins să întind anticearcănul pe obraji, nu de alta, dar auzisem că va fi evenimentul cu copii şi aveam toate şansele să se sperie de-o arătanie ca mine.

si blondele gandesc

a fost primul Bookfest al Broscuţului 🙂

Pe scurt, a fost foarte diferit faţă de cealaltă lansare, cea a primei cărţi. A fost mai multă veselie, parcă mai mulţi copii. E şi normal, fiindcă cele 2 cărţi sunt foarte diferite. Când am ajuns, lumea deja îşi cumpărase cartea şi o răsfoia de zor. Am prins şi eu 2 bucăţi, am stat şi la semnat şi pozat, că doar nu m-am dus degeaba!

A arătat cam aşa:

lansare carte 1

Ioana, tânără şi veselă, mai degrabă fericită decât orice altceva. Asta s-a văzut 🙂

lansare carte 5

autograaaaafe!!! Şi-am prins şi eu o inimioară <3

hamsii

ne-am oprit la cherhanaua Victoriţa de lângă intrarea C1, că prea bine mirosea. Hamsiile sunt o nebunie, vă recomand! Patapievici era la o masă alături, iar patronul a venit la masa noastră să ne laude copilul şi accentul. A fost aşa de frumos, de Bucureşti ca altădată…

midii

Dl. H a zis că midiile sunt mai bune decât cele din Nisa!

broscutul

Ne-a cam plăcut la Bookfest aşa, o mâncare excelentă! 😛

Testul Sofia – Prinţesa a zis la microfon că Sofiei i-a plăcut mult cartea, că i-a prezentat-o ca pe o altă carte de poveşti, cu singura menţiune că e scrisă de mama ei. Ioana, eu asta te-aş fi întrebat la microfon, dar eram cocoţată pe undeva să fac poze… cred că ai citit gândurile multora când ai povestit de “testul Sofia” 🙂

A încurajat părinţii să le spună copiilor că îi iubesc. Acesta e mesajul cărţii, ce frumos! Şi a povestit despre primul teiubesc pe care i l-a spus mamei ei la 22 de ani. 6 ani mai târziu, i-a spus şi mama ei înapoi. La 28 de ani. Mie tata mi-a spus că mă iubeşte prima dată în scris, aveam 27 de ani şi nu mai eram în ţară. Pe un plic de mărţişor de aur. Am plâns, el m-a certat, apoi m-a luat în braţe, i-am zis şi eu că îl iubesc şi am mai plâns un pic. A zis că nu înţelege de ce reacţionez aşa, că-s o tăntălană şi că doar eu trebuia să ştiu treburile astea.

Haideţi, noi să nu aşteptăm atâţia ani să ne mărturisim iubirea. Faţă de copiii noştri, părinţii, bunicii, fraţii şi prietenii noştri.

Mărţişorul nu-l mai am, dar plicul îl păstrez bine.


Prețul de copertă al cărții va fi de 28 de lei, la lansare a fost un preț special de 23 de lei. Am înţeles că se fac comenzi comune pentru diferite localităţi din ţară. Urmăriţi blogul prinţesei urbane pentru detalii. Cartea se poate deja comanda şi online pe emag şi libris.ro .

pozele sunt făcute de mine, e evident 😛

Dacă doriți să aflați când scriu, vă invit să urmăriți pagina de facebook a blondelor.

Articolul anterior

Greutatea copilului şi nevroza cântarului

Articolul următor

Ce nu se spune despre avantajul alăptării…pentru mamă

 1. IN FIECARE ZI ii spun de cateva ori ca o iubesc. Pur si simplu. Nu mi-e usor, pentru ca au fost ani buni cand nu mi s-a spus asta, dar ea stie. Ii spun ca o iubim mult, ca ne face fericiti, ca este un copil senzational. Acum o distreaza vorbele mele, mai incolo insa sper sa ajunga sa le simta, asa cum simtim noi dragoste fara limite fata de ea.

  0

  • Asta mi-a zis şi mie tata, că ce, nu ştiam că mă iubeşte? Păi ba normal că ştiam, dar tot am plâns când am văzut acolo scris…

   Şi noi îi spunem lui Tudor. Şi în familie ne spunem. Nu excesiv, ca să nu se piardă valoarea şi puterea teiubescului. Adică, nu e pe post de salut. “luv ya”, gen. Dar e. Şi e atât de important.

   Cred că mărturiile tale, de exemplu, sunt de mare folos şi inspiraţie. te pup!

   0

 2. Ce frumos! Nu am stiut ca este astazi lansarea, as fi venit!

  0

 3. Andreea Ilie

  Bunica mea imi spunea ca ma iubeste. Eu nu am putut sa spun inapoi, nu stiu de ce. In rest, nu am zis la nimeni Te iubesc pana cand l-am cunosc pe sotul meu, caruia i-am spus si inc aii spun ff des. Ii spun cu o lejeritate pe care nu credeam sa o intalnesc, Iar copilului imi vine mega usor sa ii spun asta, ii zic Te Iubesc de zeci de ori intr-o zi…

  0

 4. ce frumos ai scris!
  In fiecare zi repet fetitei ca o iubesc. Imi raspunde deja plictisita: stiu, stiu… Si insist: “credeam ca ai uitat! “

  1+

 5. Poftim? Nu te cunosc personal, dar în prima poză arăți demențial;ești frumoasă, arăți odihnită. Probabil de la iubire 🙂

  1+

Leave a Reply

© 2007-2017 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 177 queries in 0.381 s