Cum s-a văzut lansarea de pe net

Ieri am fost la o lansare de carte scrisă de bloggerița mea preferată, Prințesa urbană. Cartea se numește ”O SĂ TE ȚIN ÎN BRAȚE CÂT VREI TU ȘI ÎNCĂ O SECUNDĂ” și poate fi comandată de aici. Am informații că e-book-ul va fi disponibil de mâine 😉

o-sa-te-tin-in-brate

Am sărit din pat la 8.20, direct să mă conectez la live streaming-ul de la lansare. Știam câte emoții are prințesa și cititoarele ei. M-am bucurat că a dat ocazia și celor de la distanță să fie alături de ea, m-am bucurat că m-am trezit și că netul mergea brici.
Live streaming-ul a mers fără reproș. Mi-am băgat căștile-n urechi și dă-i bătaie!

 • Prima dată l-am văzut pe ”Om”, îmbrăcat discret, cu un ghiozdan mic în spinare, încerca să se facă invizibil.
 • Ea purta o fustă lungă diafană, acel royal-blue, tocmai demn de o prințesă de rang înalt. Avea părul sucit și era toată o zdroabă. (Te gândești, cum poate femeia asta arăta așa bine după 2 copii și atâtea nopți cu colici?! Vedeți, se poate. Deci fără scuze.) Îmbrățișa cititoare, făcea poze și semna cărți.
 • La coadă, la autografe, erau și domni singuri, cu cartea în brațe. Fetelor, a înviat speranța!!!
 • Apoi a început: Prințesa a vorbit scurt, de introducere, era foarte emoționată, s-a scuzat că nu poate sta în picioare. Mică și prinsă-n talie cu fusta aia minunată, credeai că oricând poate leșina de emoție. Ceea ce s-a simțit, s-a transmis și prin wireless-ul meu de la Regină.
 • Am văzut-o pe Sofia!!! Era și ea acolo, în prim-plan, pe scenă. Scumpă, înaltă. Seamănă cu Prințesa doar la fustiță, în rest, e leită taică-său 🙂
 • Andreea Marin a vorbit mult, inițial, am crezut că pot merge să fac un duș până termină, însă surpriză! A emoționat publicul și pe Ioana, mai ales, când i-a spus că are atât de multă iubire de împărtășit, tot ce-i rămâne de făcut e să învețe să se iubească și pe ea!
 • Moment în care, bărbatu-mio -care citea pe canapea, la soare- îmi zice: Auzi, dragă, dar nu vrei să-ți sufli și tu mucii ăia? Ce ai, doar nu răcești acuma! Hm, nu, dragă, doar suspin pe sub mustăți. Sunt însărcinată și emoționată, am plâns și la documentare, ăsta e chiar un moment, deci ia mai give me a break :))
 • Apoi au început să curgă pasajele din carte, pe vocile Andreei Marin, lui Tilly Niculae și Veronicăi Soare. Mi-a plăcut ce am auzit, abia aștept e-book-ul ăla!
 • Tilly a citit un pasaj cu mult sex. Copiii erau prezenți, bunica Prințesei la fel, de la care și-a cerut scuze la final. hehehe, camera a făcut un zoom pe bunica, a fost simpatic momentul.
 • Iar aseară, la Observatorul de la ora 19 a apărut o știre despre lansare.

Felicitări, Ioana, ai organizat un super eveniment! Se vede cât ești de iubită, iar asta doar fiindcă îți iubești cititorii, la rândul tău. Iar ăsta e doar începutul 😉

p.s. Dacă vreți să comandați cartea, pe blogul prințesaurbană.ro va fi întotdeauna cu 30% mai ieftină.

p.p.s. Prințesaurbana.ro e un jurnal personal despre viața ca un platouaș cu de toate, ca o glumă care merită și trebuie împinsă cît mai departe.

foto

Articolul anterior

Ceva mișcări?

Articolul următor

A ști sau a nu ști sexul copilului

4 Comentarii

 1. Multumesc, Miruna!
  Sa stii ca si eu m-am mirat sa vad domni la coada, luand autograf pentru ei insisi si, atentie, pentru amicii lor (un domn a cumparat 4 carti, fiecare a dedicat-o unui alt domn). 🙂

  A fost o zi… hm… parca cea mai frumoasa zi. Ce fain ca ai fost si tu cu mine!

 2. Eu i-am observat cu atentie inainte de a incepe evenimentul propriu-zis, cat s-a strans lumea la coada si live-ul era pornit… Tot asteptam sa apara vreo partenera, vreun copil de undeva… Si nu, nimic.
  Asta e victoria! :))

 3. Si eu am urmarit live streaming, fiind ‘sechestrata’ in casa de bebelusa de o saptamana. Am trimis-o insa pe sora mea la lansare sa imi cumpere cartea. M-am bucurat mult ca am avut ocazia sa particip la lansare si din pat de acasa, iar acum ma delectez si ii citesc junioarei din carte in fiecare zi. Frumos, foarte frumos e scrisa. La un moment dat mi-au dat chiar lacrimile si ma astept sa se mai intample asta pe parcursul lecturii.

 4. uai, cât sunt de invidioasă! ABia aștept să o citesc și eu!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 129 queries in 0.175 s