Gânduri în anestezie

Casa mi-ar fi mirosit a scorțișoară și mere coapte la ora asta, clopoțeii mi-ar fi atârnat de lampă și, din când în când, ar fi venit o adiere de brad proaspăt, de la coronița de pe masă. S-ar fi auzit colinde-n toată casa.

Sper ca viitori noștri prunci să nu se uite.

Într-o poveste mai frumoasă, tastele-ar fi mers și fără mine. Ca o extensie firească a unei alte naturi. Într-o poveste normală, planurile făcute dimineața, la cafea cu iubitul meu, s-ar concretiza seara. Sau măcar în anul ăla. Ca o cronologie firească a unei alte tinereți. Nu a celei pe care ți-o petreci cu pacienții.

Sper ca viitorii noștri prunci să nu se uite nici în alte părți…

Am pierdut niște nopți, un bunic și prea multe rânduri. Sunt mută pe dinăuntru. Iar casa mea e goală. De mirosuri, de clopoței și de colinde.

Doar plină de pacienți.

p.s. Nu am mai scris, fiindcă nu vreau o listă a momentelor grele și nici să îmi aduc aminte. Și pentru că, undeva în sufletul meu, e parcă dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Așa că, nu se povestește…

Articolul anterior

Foodpanda.ro m-a convins sa scriu din nou

Articolul următor

În vizită la altul în viață

13 Comentarii

 1. 🙁 iti trimit numai ganduri calde si o imbratisare.

 2. Doamne ajuta!
  Cu siguranta vor veni si zile mai frumoase, cu mirosuri, clopotei si colinde. Ele nu iti vor lua durerea din suflet, dar iti vor abate gandurile pana se vor atenua trairile. Pentru ca asa e sufletul nostru facut, ca sa poata reyista, la un moment dat durerile se estompeaza.
  Imbratisari!

 3. E drept ca nu vrei sa iti versi tot amarul pe blog, dar nu uita ca asta e jurnalul tau. Il vei reciti peste ani si ani. Poate nu este rau sa te mai eliberezi din cand in cand. Cat mai criptic, e drept, dar tot sa iti zici oful.

  Take care!

 4. Nu stiu cum ati stiut ca am scris si multumesc.

 5. Dana Elena

  Hey, bine ai revenit! O zi faina!

 6. Alexandra

  Numai bine si multa sanatate.

 7. Sunt cele mai grele momente ale vietii, dar amintirile raman mereu vii ca si cum ar fi fost ieri si nimeni nu ti le poate lua…uneori scrisul despre cele mai dragi amintiri vindeca,aproape ca o terapie.Numai bine!

 8. klador, pe mine, odata, scrisul ma vindeca. De la o vreme, cuvintele nu ma mai gasesc…

 9. Asa am fost si eu odata si chiar daca au trecut multi ani de atunci,tot greu este…insa putem merge inainte pentru ca mai avem persoane dragi pe care trebuie sa le pretuim mai mult decat am facut-o pana acum,mai avem motive de bucurie si lucruri pentru care trebuie sa luptam.Stiu,cuvintele-s de prisos si uneori devine suparator sa primesti pareri de rau din toate partile…te saturi si o sa vezi ca va veni o zi cand nu le vei mai accepta si poti sa incepi sa gandesti ca deja te-ai nascut azi.

 10. hey… viata merge inainte, avem momente si momente, revinoti, nu se merita sa fi trist

 11. Toate cele bune si sarbatori fericite!

 12. Craciun fericit si toate cele bune alaturi de familia ta!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.128 s