Foodpanda.ro m-a convins sa scriu din nou

Haideți să ne prefacem că ultimul articol a apărut ieri și că era ceva cu multă iubire, bucurii și puțin roz, exact doza aia de plăcere vinovată, care te trimite direct să-ți faci glicemia. Nu vă tulbur cu detaliile ultimelor 3 luni din viața mea. Pentru binele tuturor.

În afară de cele două bune prietene îngrijorate de soarta blondelor, s-a mai interesat cineva 🙂 Din partea foodpanda.ro .

Ieri am primit o invitație să public acest advertorial pe blog. Le-am zis, nici nu mai știu cum se face. Poate vreți să alegeți un blogger mai harnic. Dar, cum la capitolul anti-gospodină nu mă bate nimeni la nivel european, oamenii au insistat. Am încredere în tine -zicea un mesaj.

 

images (1)

 

—————–
Recent, cineva i-a spus bunicii mele că semăn cu ea. Auleu, să nu audă mirele, a zis bunica. Deși, la cât de des comandăm mâncare online, pentru mire este un compliment.

Foodpanda e pentru pseudogospodinele așa ca mine, pentru oamenii ocupați și obosiți. Pentru pofticioși și netalentați. Noi avem conturi pe site-ul-frate din UK. Conceptul e de mare succes aici, cred că o să crească și în România într-un an cât alții în zece. Nu e un restaurant în sine, ci mai degrabă un loc în care găsești toate restaurantele, ca într-o listă.

Poți alege restaurantul în funcție de ceea ce poftești și de zonă în care ești. Noi comandăm uneori pentru acasă, alteori pentru la spital, pentru acasă la alții, pentru gărzi. Întotdeauna pentru foame. Ai chef de sushi? Vezi ce restaurante sunt pe lângă tine, care-i meniul, totul simplu și rapid. Mai ales că merge și de pe mobil, puteți descărca aplicația de aici.

Uneori plasez comanda de pe drum, ca să-l aștepte mâncarea acasă pe “mire” când ajunge. Și să creadă că, deși nu și-a luat nevastă gătitoare ca bunica ei, măcar un pic organizată e, deci totuși seamănă pe sfert cu ea.

 

————-

foto

Articolul anterior

Atenție, câine rău

Articolul următor

Gânduri în anestezie

6 Comentarii

  1. Mihaela

    Buna seara! Vreau sa va cer un sfat. Jos , stanga, am o punte din 5 elemente, 3 molari si 2 premolari. La premolar am o punguta cu puroi, m-a durut rau. Am predispozitie la asa ceva, am pierdut maselele in aceste conditii, extractie si atat. De data aceasta, medicul mi-a prescris antibiotice 5 zile, apoi , bineinteles, tot extractie, nu se mai poate punte fixa pt ca e prea mare, ci 2 implanturi. Eu nu contest nicio practica, nu mi-ar placea ca un nepriceput sa-si dea cu parerea in profesia mea. Exista si alta solutie? Tratament, salvarea premolarului? Stiu avantajele implantului, dar trebuie realizate si niste conditii, cele financiare nu pot fi trecute cu vederea. Multumesc!

  2. Dana Elena

    Salutari! Multe urari de bine din partea mea! Sper ca totul este in ordine sau pe cale de a deveni in ordine!

  3. Ehh uite ca daca tot am citit articolul chiar am sa intru sa vad cu ce-mi voi ferici papilele gustative.N-am comandat pana acum de la ei,dar o voi face:)

  4. Mihaela, sunt sigură că nici un nepriceput nu ți-ar plăcea să-și dea cu părerea în gura ta. Cu toate diplomele lui. Nu putem face consultații online. Îmi pare rău.
    Singurul meu sfat e să găsești un dentist în care să ai încredere. Să-i ceri mai multe opțiuni, să înțelegi avantajele și dezavantajele fiecăreia. Apoi să iei o decizie. E ”pielea” ta.

  5. foarte tare:))) cea mai buna mancare, mancarea comandata, nu ramane mizeria ,e gata, doar o mananci

  6. Momentan au o campanie si ofera bloggerilor ce scriu un articol despre ei un voucher de 50 de lei. Daca te intereseaza, gasesti mai multe informatii pe blogalinitiative.ro – ultima campanie.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.474 s