vizite, cu placere

Daca ar fi mai mult soare si Romania mai aproape, tara asta ar fi minunata cu toate ale ei.

Zilele astea, prietenul meu cel mai bun e in vizita la noi. Fiecare ceas cu doi barbati care ti-s dragi de-o vreme e cel putin interesanta. Si cand credeai ca ii cunosti tare bine pe amandoi! 🙂

La cumparaturi, le arat o pereche faina de papuci. Primul: apai nici chiar cu talpa aia! Al doilea: apai astia-s chiar gay.

Vedeti, de asta-mi place mie singura la cumparaturi.

Adevarul e ca talpa celor de mai sus era mov, desi mie mi se parea foarte chica. Si, intre noi fie vorba, gay-ii sunt recunoscuti ca foarte bine imbracati, deci sa nu se simta nimeni jignit in propozitie.

Te simti bine intre prieteni. E mai asa, mai ca acasa. Mai haideti pe la noi. Ne face placere.

*p.s. A nu se considera textul prezent o invitatie deschisa. Adevarul e ca nu gatim nici unul si economisim caldura. Deci, de veniti, faceti foamea si frigul.

E si asta o arta… sa fii o gazda buna. Mi-ar folosi niste cursuri. Inclusiv de gatit si tinut ochii deschisi dupa 10 seara. Dar prieteni as tot primi.

Articolul anterior

Singura obligaţie a subalternului: să se faCĂ CĂ munceşte

Articolul următor

Prietenia, o categorie în funcţie de vârstă

7 Comentarii

 1. Iulia

  sau sa gateasca moosafirii. intre prieteni apropiati zau ca e permis 🙂

 2. Romania mai aproape… poate ca distanta conteaza mai putin in secolul asta.

  Eu m-as multumi sa fie zborurile mai ieftine. 🙂

 3. Ce conteaza daca nu stii sa gatesti? Atmosfera e importanta ca de mancat… mananca si acasa..:D

 4. Da, într-adevăr este cam dubios să porți pantofi cu talpa mov

 5. Eu zic sa veniti pe la noi de 2,3 ori, te invat tot ce ai nevoie. La noi casa e mereu plina de musafiri, vara pe terasa, iarna in casa, dar mereu cu bucate alese si pana tarziu in noapte, sau dimineata devreme :))

 6. Intamplator, am fost saptamana trecuta in vizita pe acolo s-o vad pe regina. 😛 Si acum o am in cam multe exemplare metalice pe birou. Pentru ca nu mi-am facut temele cum trebuie 🙁 si n-am studiat decat hartiile, nu si metalele.

  Iar apoi mi-a fost imposibil sa platesc ceva altfel decat cu hartii pentru ca deja imi imaginam cum ma fac de ras :”> ca nu ma prind suficient de repede ce mama lu’ al cu coarne is diferitii zdranganei. Mai ales ca nici ocaziile de a plati ceva n-au fost mai mult de trei in patru zile cat am stat pe acolo…

  PS – Am incaltari mov, rosii, verzi, albastre, argintii… 🙂 Tot ce conteaza e cum merg cu restul 😉

  PPS – Nu-mi place mancarea gatita. Asa ca la restaurant am echivalat fiecare rand de ceva comandat de restul cu… alcoale, mereu alcoale. Si in felul asta am aflat ca-s capabila sa fac debugging avand la bord amaretto + limoncello + Cointreau + Remy Martin + Calvados 😀

 7. mo

  um… nu stiu care dintre ei crede ca e potrivit sa foloseasca “gay” ca insulta, dar sper ca te mariti cu celalalt! rusine! http://tiny.cc/j36h6w

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.180 s