Blogul, cel mai bun prieten al blondelor

Bulgărele merge mai departe, iar bucuriile care vin din locul ăsta mic al blondelor sunt fără număr, fără număr. Şi nu mă pot abţine să nu împărtăşesc.

De fapt, să mă laud. Că sunt mai bogată cu 2 prietene decât eram luna trecută pe vremea asta. Că m-am plimbat weekend-ul ăsta pe la soare, prin poveşti, prin glume bune, prin alte poveşti, de chiar am crezut pentru mai mult decât o clipă că şi viaţa în regatul ăsta al reginei are o şansă la fericire. Fericire aşa cum o ştiu eu.

A fost ca o gură de aer proaspăt, ca o întoarcere într-un Bucureşti, doar că aici lumea la restaurant vorbeşte-n engleză.

Şi ca să vă explic, fetele cele două mi-au scris total independent una de alta şi absolut întâmplător ne-am adunat în aceeaşi sâmbătă la aceeaşi cafea. Una din Londra, cealaltă din Sheffield. Românce amândouă. Cum m-ai găsit, le-am întrebat pe fiecare în parte. Răspuns?

BLOGUL. Cel mai bun prieten la blondelor.

joy-dancing-3-31-11

Aşa că, vă rog, daţi cu încredere share. Niciodată nu se ştie de unde-mi sare câte un prieten. Poate chiar de-al dumneavoastră. Selecţia e naturală, deci nu ne facem griji. Oamenii-s de calitate. Blogurile ştiu de ce 😉

foto

Articolul anterior

Oameni pe care-i ştii după voce

Articolul următor

Şezutul e noul fumat

18 Comentarii

 1. Miruna, pe 19 octombrie vin si eu in UK pentru 2 sapt (voi sta in Guilford, iar in we voi explora Londra). Nu stiu cat de departe esti tu de capitala sau ce planuri ai in acea perioada, dar mie mi-ar placea la nebunie sa te cunosc!

 2. Ooof, copila blonda, daca asteptam pana ajung eu iar in UK ca sa ne cunoastem si la fata…e grav:) ca tot blogurile ne-au cunoscut inainte sa ne cunoastem noi, zic:)

 3. Si eu mi-am facut prieteni prin intermediul blogului. Si mi-a facut rost si de niste petitori, desi astia sunt mai putin doriti decat ceilalti 😀 Blogul este cu siguranta cel mai bun prieten, nu doar al blondelor, ci si al roscatelor.

 4. Există multe persoane pe care mi-aş dori să am ocazia să-i întâlnesc şi live, nu doar să le tot comentez pe blog, dar până atunci ţinem legătura aici, pe bloguri, şi pe reţelele de socializare.
  One day…

 5. Daca ai drum prin Berlin, te astept cu drag la un ceai. 😉

 6. Vale

  Eu sunt in Bristol de ceva vreme, si mai stau inca pe atat. Si eu sunt cititoare fidea 🙂 si-mi place sa cunosc oameni, asa ca daca se iveste ocazia mi-ar pare bine.

 7. mihaela

  Eu stau in Londra si mi-e dor sa cunosc oameni frumosi. E drept, nu am fost adepta blogurilor, dar incep sa cred in ele.
  Mihaela

  • Mihaela, una dintre fete din Londra a venit. Întâi mi-a lăsat un comentariu, apoi ne-am scris, apoi ne-am telefonat. Şi a fost chimie la prima vedere. Singurul lucru pe care-l avem în comun e că vrem să ne albim dinţii. În rest, ea e înaltă şi slabă şi creaţă. Şi ştie mult mai multă matematică decât mine.
   Deci, dinţii tăi ce culoare au? 😉

 8. sper din suflet sa ramai prin UK de Revelion. Ca vin si eu in vizita la Regina 🙂 da’ mai mult vreau sa te intalnesc pe tine decat pe ea 🙂

  • Tomato, la noi e aşa de complicat, încă nu ştim cum o să fie. Eu aş vrea de Crăciun acasă şi să lucrez de Rev. Te ţin la curent. Eşti invitata mea, numai să fiu acasă!

 9. mihaela

  eu i-am albit acum vreo 10 ani 🙂

 10. Pai daca e vorba pe-a asa, vreau sa merg si eu cu voi :))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 166 queries in 0.373 s