Scuze pentru absenţă, încă nu m-am trezit

În Dublin am stat la Ritz. Eu sunt o fată simplă şi foarte uşor impresionabilă. Când vine vorba de hoteluri frumoase, cafele în ceşti dichisite şi parfumuri cu poveşti rare. Asta doar aşa, ca să înţelegeţi că mi-a luat o săptămână de reacomodare. Mai ales că luni, la cabinet, am intrat direct la frecat canale, una dintre curăţeniile pe care le fac fără strop plăcere.

Însă înţeleg nedreptatea care se întâmplă, că aş putea să mă simt extrem de norocoasă că l-am văzut (vă zic, aveam un dressing în cameră, care era o altă cameră-dressing-ul, de intrai, făceai curbă la dreapta, curbă la stângă, o horă eventual. Pe dressing-ul ăla l-aş fi furat dacă mi-ar fi încăput în troller.) în loc să mă vait ca o lele pe blog. Ieri am mâncat multă îngheţată, să zicem că a ajutat.

Weekend-ul care vine în câteva ore va fi extrem de romantic şi petrecut în inteligenţa-mi singură, fiindcă s-a stricat petrecerea de ziua mea (da, eu sunt un om din ăla care se vrea sărbătorit, răsfăţat, cadorisit!!! indiferent ce fel de oameni sunt alţii şi ce principii de nesărbătorit au ei, să şi le ţină pentru uz intern şi gata), iubitul mi-e de gardă tot weekend-ul, ceea ce a fost o surpriză de moment, că altfel n-am fi plănuit nimic. Adică, eu sunt obişnuită şi veşnic enervată să-mi facă spitalul program, dar prietenii noştri chiar n-au nici o vină. Şi, da, avem prieteni.

Deci cam asta, nu că m-ar fi întrebat cineva. Accept propuneri de seriale noi, formaţii pentru nuntă şi destinaţii de lună de miere. Fără cărţi şi arome noi de îngheţată.

foto

Articolul anterior

1 an de la primul pacient englez

Articolul următor

Gândul dintre ani

22 Comentarii

  1. Suits, Scandal, Political Animals, The Newsroom 🙂

    • Sabina, Suits am văzut toate episoadele, nu ştiu de ce nu au mai continuat serialul (sau l-au continuat?), merci de restul recomandărilor

      Dojo, n-am văzut decât ceva din 30 rock. merci mult. Iar faza cu doar o priză pentru laptop şi o apă caldă să ne spălăm prin locurile esenţiale mi-a trecut de-o vreme… cred că e cu vârsta 😛

      Tavi, am gustat Guiness, am martori!

      Ioana, Cashmere Mafia place, suits place, Lipstick Jungle s-a terminat repede, the good wife e în derulare, doar că se îmbracă prea monocolor, să zic aşa. Da’-mi place de bărba’su. 😉

      Alexandra, mie Big Bang nu mi-a plăcut , sorry, am avut de-a face prea mult cu asemenea perosnaje in real life şi nu mai am răbdare. Nu ştiu de ce, nu m-a prins. Dar cu Carrie m-ai convins!

  2. Bine ai revenit si la multi ani 🙂

    Io nu-s pic asa usor in freza pe chestii din astea de ‘lux’, desi am fost prin multe locuri ce mi-au aratat ca suntem doar niste paduchi pe langa alti ‘fericiti’ ai sortii. Io-mi doresc doar sa fim sanatosi si sa calatorim cat mai mult, in rest sunt multumita si cu o camera si o masa, pe care sa-mi pun laptopul.

    Seriale? Nu stiu la ce te mai uiti, io-ti dau asa din top niste idei: Breakout Kings, The Middle, The Exes, 30 Rock, Reba, doar cateva cu care mi-am pierdut timpul in ultima vreme.

  3. Tavi

    E timpul sa descoperi berile britanice!

  4. Ai vazut Cashmere Mafia si The Lipstick Jungle? 😀
    Apoi ar mai fi Private Practice, Suits, siii ma mai gandesc si-ti spun. The Good Wife, poate?
    Pupici multi!

  5. Alexandra

    1. Big Bang Theory. Dacă nu l-ai văzut, trebuie neapărat. E un “must”!

    2. Zicea cineva mai sus de Lipstick Jungle. E foarte fain, dar are o singură serie. nu înțeleg de ce.

    3. Carrie’s Diaries daca nu l-ai vazut deja. Si ăsta e un must 🙂
    Este despre viața lui Carrie înainte de Sex and the City.

  6. Alexandra, doar un sezon??? 🙁

  7. alanaida

    trupa de nunta: David and Six Martini

  8. The Tudors! Mie mi-a plăcut cel mai mult.

  9. alanaida, merci mult! Sunt pe ei pe youtube! I-ai văzut tu la vreo nuntă sau cum îi ştii? Mă interesează pe bune.

    Andreea, cel mai mult dintre ce? La mine, Grey’s Anatomy e în top 😀

  10. Alexandra

    Carrie’s Diaries e doar un sezon pentru ca de abia acum a început. Dar s-a confirmat si filmarea sezonului 2.

    • M-am uitat aseară la primul episod. E foarte frumoasă actriţa principală, dar nu mi se pare că se potriveşte cu ceea ce cred că era Carrie în liceu. Tocmai fiindcă Carrie a fost întotdeauna urâţică (mie aşa mi se pare, SJP nu e o femeie frumoasă), doar înaltă, extraordinar de slabă şi cu faţa aia alungită. Toate astea erau fermecătoare în combinaţie. Asta mică e frumoasă foc, dar e mică şi rotundă la faţă.

  11. Lidia

    Bones, e un serial absolut genial,pentru mine are tot ce-i trebuie, Criminal Minds la fel.
    Cat despre trupa pentru nunta, daca iti doresti un pic de disco, un pic de rock, un pic de 90’s, recomand cu mare caldura Remakers(trupa de cover-uri din Cluj Napoca).

    • Lidia, merci frumos. Doar că la Remakers pe net, văd doar piese internaţionale în repertoriu. Eu nu pot la petrecerea asta fără un Baniciu, un Vintilă, din ăştia…

      Cristiana, pfoa, super! Îţi mulţumesc frumos!!!

  12. Lidia

    Si ca sa-ti usurez munca de cautare a trupei Remakers: http://www.remakers.ro/, https://www.facebook.com/theRemakers?fref=ts

  13. Cristiana

    Compania 7 pt nunta 🙂

    ahhh si destinatia trebuie sa fie cat mai exotica? 🙂 Zanzibar sau Aruba!
    Sau cu putina aventura Peru 🙂

  14. Nu mai stiu daca ai urmarit sau nu, dar am cateva recomandari: Dr House, Fringe, Dexter, Anger Management, how i met your mother…

  15. iuly

    Suits continua cu sezon nou incepand din 16 iulie 😉
    White Collar ai vazut? Merita!

  16. Destinatie de honeymoon: New York iti suna bine? 🙂

  17. Lorena

    Cred ca am pierdut ceva, ca prea te gandesti tu la clopote de nunta 😀

  18. Lorena

    Eu iti recomand Tunisia daca esti o persoana careia ii place caldura si apa sau Hawaii. Acolo a fost o prietena de-a mea si este absolut superb.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 177 queries in 0.226 s