Primele impresii din Dublin

Le pun în ordine cronologică, fiindcă altfel mă încurc. N-am văzut prea multe, dar am apucat aseară să ne plimbă vreo 2 ceasuri prin oraș.

Șoferul care m-a luat de la aeroport, Frank. M-a întrebat de unde sunt, ce credeți că a zis prima dată când a auzit România? -Gypsies! Imediat apoi mi-a zis că el știe că nu suntem toți așa și că el mai ales știe (fiind șofer pe limuzină de lux, probabil a văzut doar crema românilor pe care i-a transportat sau..oricum, conaționali de care am fi mândri…) ce femei frumoase avem. Cică ”primul gând care mi-a trecut prin cap când te-am văzut a fost She is smoking hot!” După care m-a asigurat că are o soție acasă și că intențiile sunt absolut ortodoxe. Pfiu! Că Frank nu era tocmai un tânăr zvelt în prima tinerețe.

Ducând gluma mai departe, m-a întrebat dacă noi acolo, în estul Europei, avem o mașină de făcut oameni slabi și femei frumoase. Tare simpatic Frank ăsta.

Drumul spre hotel, o minunăție. Irlanda e chiar atât de verde precum se spune.

La cină am întâlnit o româncă, pe Crina. Lucrează la hotelul ăsta minunat și e din Oradea. A fost tare tare scumpă și ne-a dat niște mici sfaturi ca pentru patru fete dezorientate fără să fi băut nimic.

Desfășurarea de forțe de aici e impresionantă. Felul în care organizezi un eveniment de genul acesta spune foarte multe pentru și despre o companie. Am înțeles rapid că Oriflame e mult mai high market decât credeam eu că se poziționează. Deci într-adevăr prețurile relativ mici sunt un mister și pentru mine. Iar povestind cu Irina Șerbescu, venită din partea Oriflame România, fost redactor-șef al revistei Look, s-a confirmat treaba asta.  Că Oriflame are multe produse care pot face concurență celor pe care le percepem ca fiind „de lux” în România. Iar ei i-au trecut prin mână niște multe, dacă nu toate  produsele de beauty prezente în România.

Astăzi ne întâlnim cu experții pe care-i iau la puricat. N-am uitat de concursul cu cea mai originală întrebare, văd ce impact au cele propuse de voi și mâine anunț câștigătoarea.

————————————

Acesta este un articol scris cu ocazia vizitei la Centrul de Cercetare şi Dezvoltare Oriflame din Dublin, Irlanda. Pentru poze şi impresii la cald, vă invit să mă următiţi pe twitter şi pe pagina blondelor de facebook.

Articolul anterior

Aeroportul din Sibiu: minunat şi degeaba

Articolul următor

A fost cea mai cea întrebare!

1 Comentariu

  1. In sfarsit, mai aude lumea si lucruri bune despre noi. In Franta, anul asta, peste tot unde mergeam si spuneam ca suntem romani, ne zambeau toti si se chinuiau sa-mi pronunte numele.

    Nici vorba de prejudecati “a la televizor”. Realitatea e alta si ar fi bine sa calatorim mai des, pentru a ne intalni cu ea 😀

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 126 queries in 0.346 s