A fost cea mai cea întrebare!

Sunt pe repede-nainte. Ieri a fost senzațional, interactiv, ne-am jucat, ne-am distrat, iar feng shui-ul din presstrip-ul ăsta -nemaipomenit.

Pe scurt, Jonas, make-up artistul Oriflame ne încurajează, doamnelor și domnișoarelor, să purtăm roșul pe buze în situații neașteptate. „Dacă n-ai curaj să porți ruj roșu, încearcă să prindzi părul în coadă de cal, accentuează pomeții și pune roșul pe buze. N-ai cum să greșești și va arăta  senzațional.”

Și vă mai povestesc, dar acum fug să fac bagajele. Urmează un articol doar despre rujuri, special pentru o prietenă dragă. Și încă unul cu răspunsurile la întrebările dumneavoastră. Mihaela Curea primește de la mine și Oriflame o selecție de produse dintre cele mai renumite game ale portofoliului companiei. Mulțumesc pentru întrebare, feedbackul a fost foarte apreciat de către reprezentanții Oriflame, iar întrebarea a fost notată de câțiva dintre ei.

Ce frumos a fost! Până și vremea a ținut cu noi 😉

Mădălina Drăgoi (Ce se întâmplă, doctore?), Irina Șerbescu (Oriflame), Miruna Și blondele gândesc, Raluca Hagiu (Unica)

mai multe poze pe facebook

Articolul anterior

Primele impresii din Dublin

Articolul următor

1 an de la primul pacient englez

4 Comentarii

 1. Da? Mă bucur și mulțumesc mult! 😀

  • :))) toate intrebarile mele au fost bune, dar aceasta in mod deosebit. Vreau sa spun ca si la cina de gala, hairstilistul a venit la mine sa-mi spuna ca am avut intrebari foarte bune!
   Deci multumesc tuturor.
   Mihaela, iti scriu un mail zilele astea.

   Voiam doar sa stiti ca nu am facut blondele de rusine 😉

 2. Pe mine mă macină întrebarea asta și pentru cei de la L Oreal :)) Măcar a ajuns la Oriflame, mă bucur mult!

  • Raspunsul a fost ca intotdeauna cand scot un produs de pe piata exista un motiv. Poate il imbunatatesc, poate nu se vinde bine, dar de obicei il inlocuiesc. Problema e cand nu comunica treaba asta prea bine.
   Teoretic, atunci cand e ultimul sezon dintr-un anumit sezon, ar trebui sa apara in catalog cu o bulina care sa marcheze faptul ca e va fi scos de pe piata.

   Insa mi-au confirmat ca e o problema, fiindca intr-adevar intreruperea anumitor produse a fost o problema. Feedback-ul a fost foarte apreciat, merci fain.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 141 queries in 0.227 s