Spălaţi-vă pe dinţi înainte de a merge la dentist!

Ieri, o pacientă (vreo douăzecişiceva de ani, spălăţică, muncitoare):

-Înainte să plec de la birou, m-am dus să mă spăl pe dinţi, la care o colegă, foarte mirată, îmi spune “Dar tu te speli pe dinţi înainte să mergi la dentist????” La care eu, dăăăăh! La care colega, că ea niciodată nu se spală pe dinţi înainte, că e ca şi când ai merge la coafor şi te-ai spăla pe păr înainte.

 

Nu. Nu e deloc aşa. Deşi sper că nu v-aţi pus niciodată întrebarea.

Şi că vă spălaţi pe dinţi.

Articolul anterior

Hoinar la PR Beta

Articolul următor

La cât ne culcăm seara?

15 Comentarii

 1. catalin

  S-ar rezolva repede problema: in fiecare cabinet stomatologic sa fie cite o vidanja.

 2. Eu am periuta si pasta de dinti si la birou. Pentru ca sunt momente cand ma trezesc tarziu si nu apuc sa ma spal pe dinti acasa.

 3. Adriana Maria

  Nici mie nu mi se pare de ras, tine de bun simt sa te speli pe dinti inainte de-a merge la stomatolog…dupa ce ca-i oferi imagini nu tocmai peisaje de primavara, ii mai si duhnesti etc?

 4. Adriana Maria

  Iar comparatia cu salonul de coafat cade, nu e deloc acelasi lucru, nu te spala dentistul! Daaaaahhh 🙂

 5. Ohooo, ai fi surprinsă

 6. Am avut o pacientă care pleca în Vietnam şi a venit s-o spăl pe dinţi. LOL

 7. Adriana Maria

  Doamne-fereste!

 8. Ina

  Ce face domnisoara când merge la ginecolog? Știu, e scarbos, dar mare lipsa de minte tre’ sa fi avut!!!

  • Ina, cu menţiunea că gura e muuult muuult mai murdară decât orice alt loc din organism!!! :))

   Apoteoticule, la coafor nu e aşa. Mai ales cine se vopseşte. Cu cât e mai murdar părul, cu atât mai puţin se strică de la vopsea… În rest, numai de bine 😉

 9. Parsul Apoteotic

  Pai eu ma spal pe cap mai ales inainte sa merg la tuns… cum sa ma duc cu parul murdar? Iar pe dinti… cand sta cineva cu nasul la 10 cm de fata ta…? e evident…

 10. Ica

  Poate s-o fi gândit că face economie la pasta de dinți!

 11. Mi se pare corect. Daca e asa greu sa te speli singura pe cap, de ce nu ai merge la dentist asteptand servicii complete? Pai nu?

 12. Ei, uite de-aia mă întreb cum de stomatologii n-o iau pe câmpii și-i stimez din străfundurile ființei mele, căci fac ceva ce eu n-aș fi putut face în veci. Ei și încă vreo alți câțiva năpăstuiți.

  Acum, eu mă întreb dacă se mai găsesc și unii care să refuze să te rezolve dacă ai venit nespălat pe dinți, deși nu cred că, deontologic vorbind, este corect. Pesemne că astfel n-ar mai îndrăzni nimeni să o comită a doua oară.

 13. coco

  ce nasol 🙁 eu am periuta si pasta de dinti in sertar la birou, si inainte sa plec ma spal.
  iti citesc blogul demult,un cititor tacut 🙂 si abia acum mi-a picat fisa ca te pot intreba pe tine ceva:
  acum 7-8 saptamani am avut o rezectie la un dinte din fata, jos (nerv scos si radacini plombate acum vreo 10 ani, coronita pusa acum vreo 4, toate bune si frumoase pana acum cand au inceput dureri oribile, la film s-a vazut granulomul la varful radacinii, tratament cu antibiotic 7 zile, au trecut durerile si s-a linistit loculsi apoi am mers la rezectie), acum gingia la exterior s-a vindecat frumos, abia daca se vede o liniuta subtire alba unde a fost taiat, dar inca ma doare, nu tot timpul, dar daca apas gingia(de ex. cand ma fac cu crema pe barbie), sau misc buza tare ma doare, nu tare, dar tot nu e ca inainte. Chirurgul la care am fost e tare scump la vorbe, si nu mi-a spus cat timp e normal sa ma doara. De fapt, nici nu mi-a explicat nimic “de buna voie”, doar ce am intrebat eu inainte de operatie si la scosul atelor, dar si raspunsurile alea au fost parca pe jumate. Am inteles ca e foarte bun specialist, dar mai greu cu comunicarea….Si nu stiu daca e normal sa mai simt o jena la gingie sau nu, de atunci pana acum n-am muscat, dintele nu se misca, pare totul ok.
  Sper ca vezi mesajul si-miraspunzi
  Mersi

 14. Coco, abia acum am vazut mesajul. Ce-ti face gingia?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 153 queries in 0.168 s