Hoinar la PR Beta

(Eu m-am întors în Regat, sunt în săptămâna neagră, mănânc doar prăjituri şi telemea cu ceapă verde, toate de acasă, de la mine din Sibiu. Nu vă povestesc detalii că mă umflă plânsul şi nu ne permitem inundaţii locale, că tastatura asta nu-i din aia modernă şi nici rezistentă la istericale blonde.)

Până ne revenim din mirajul repatrierii temporare, permiteţi-mi să susţin de la distanţă un prieten drag, al cărui potenţial l-am mirosit şi admirat de pe vremea când vorbea deschis şi despre balonările doamnelor trecute de prima tinereţe. Prietenii ştiu de ce. Niciodată nu i-am spus că atunci a fost prezentarea mea favorită şi că nici acum nu am înţeles de ce doar unii am împărtăşit la momentul respectiv viziunea comică despre balonările universale. Restu’ n-o fi făcut niciodată p*rţ, ci doar o fi auzit că miroase.*

Normal că multă apa a mai curs pe Dâmboviţa de atunci, unii au dispărut din peisaj, unii au fost invitaţi să ocupe un loc, iar alţii şi-au câştigat puterea de a creşte dincolo de visele lor. Hoinaru (ştie el de ce -a fost un moment când a refuzat oferta de job pentru care altă dată şi-ar fi dat un rinichi) merge la sfârşit de săptămâna la Timişoara, la PR Beta, unde va vorbi în cadrul unui workshop:

Vom discuta despre cum comunici cu bugete cât mai mici, cât de jos poţi merge şi în ce cazuri poţi obţine rezultate fără buget de media. În fond, toată lumea ştie să facă campanii bune cu bugete foarte mari (ok, aproape toată lumea). Noi, la Superior Media, încercăm să eficientizăm tot procesul.

În plus, pentru că studiile de caz din afară sunt foarte mişto dar de multe ori imposibil de pus în practică pe piaţa românească, vom discuta pe exemple româneşti. Sunt sigur că asta va da un imbold şi altor companii, care vor vedea că se poate comunica bine şi la noi. Înscrierile pentru conferinţă şi workshopuri se fac aici.

La Sibiu, m-am întâlnit cu Oltea şi-am vorbit de prietenii comuni, normal. Alex Ciucă. “Abia aştept să-l văd. Fiindcă adevărul e că-i foarte bun.” a zis nebuloasa. Şi blonda confirmă.

Pare rău că nu-s şi eu acolo, dar îi fac galerie de la distanţă.

* pentru mine e funny şi cu sens ce-am zis mai sus (e vorba de Olimpiadele comunicării, unde Alex şi echipa lui au avut de prezentat o idee de campanie pentru un iaurt împotriva balonării…sau aşa ceva.)

Articolul anterior

Să fii cel mai bărbat din viaţa ta, femeie!

Articolul următor

Spălaţi-vă pe dinţi înainte de a merge la dentist!

2 Comentarii

  1. Valeriu

    Cam asa e povestea ta.

  2. Sunt la cabinet si n-am sunet la youtube 😛

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.170 s