O nouă revistă de beauty: MADISON

Într-o variantă absolut de lux, foarte profi şi corectă gramatical. Şi nu glumesc. 🙂 De fapt, revista vine ca o extensie a conceptului “MADISON, absolute beauty“. Eu am văzut doar varianta online, dar nu cred că printul e mult diferit. Decât că poate miroase mai bine (ştiţi că iubesc aroma aia de revistă proaspăt scoasă din tipar!).

Editorialul semnat de Madeleine Florescu la începutul revistei e foarte călduros şi sincer, iar primul articol povesteşte istoria brandului. Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, vorbim de parfumeria de nişă. Pentru cei care cred că luxul în parfumuri se găseşte la Douglas, revista asta e primul pas. Deşi, Madeleine, ştiu că misiunea ta nu e să educi nasuri, ci să le răsfeţi pe cele deja cunoscătoare, însă o idee minunată ar fi să editezi o revistă ca un abecedar olfactiv! Eu o învăţ pe de rost, promit.

De fapt, voiam să vă invit să citiţi acest prim articol mai ales, ca să vedeţi cum şi branduri româneşti se pot ridica pe bulevarde europene de mare clasă şi cum calitatea şi adevăratul lux n-au nevoie să urle ca să fie observate, apreciate, consumate. (Întotdeauna-mi vor plăcea cerceii mici cu diamante rare!) Iar Madeleine are condei şi candoare, cum niciodată nu mi-aş fi închipuit că o doamnă cu genţi ca ale ei mai are timp să aibă.

Habar n-am dacă cititorii blogului meu sunt în target, dar de unele lucruri te poţi bucura şi doar să ştii că undeva există. Madison, în Bucureşti, pe Calea Dorobanţilor, 152. Uneori o găsiţi aici şi pe Madeleine. Zic şi eu, doar să nu credeţi c-o inventez.

p.s. În viaţa fiecărei femei, vine un moment, când simte că merită şi că poate. Păstraţi articolul ăsta pentru acele momente. La cât mai multe!

Articolul anterior

Regatul regulilor extreme

Articolul următor

Oare cât de repede poate un cuplu tânăr îmbătrâni?

2 Comentarii

  1. ma’nclin. deci se poate. abia astept sa citesc desi, cumva mi-a facut o impresie buna.

    multam’ Miruna 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.208 s