Oare cât de repede poate un cuplu tânăr îmbătrâni?

“Chiar şi cele mai reuşite căsnicii au momentele lor dificile. Atât de dificile, încât eşti tentat să renunţi. Dar n-o face. Rezistă. Căci va veni un alt moment, când veţi privi în urmă şi totul va părea ca un preludiu la ceva mai profund decât ai visat vreodată.”

Citatul e din filmul Hope Springs, pe care vi-l recomand într-o pauză de Bruce Willis în cuplu. E vorba despre protagoniştii unei căsnicii de 31 de ani, aflaţi într-o mare încurcătură: atunci când copiii ţi-s mari, carierele puse la punct şi ratele plătite la bancă, nu mai ai planuri măreţe şi nici ţeluri îndepărtate, care să-ţi mănânce ficaţii şi să te facă să dormi weekendurile. Ai doar Momentul Prezent.

Aşa cred şi eu: Că atunci când am hotărât unde mâncăm şi ştim deja ce comandăm, atunci când discuţiile despre când băgăm la spălat şi cine se duce la poştă s-au terminat, abia atunci începe Iubirea. Cuplul. Magia. Prezentul.

Restul e administraţie, gestiune, contabilitate, rutină. Doar că magia aia musai să fie a naibii de bună, ca să-ţi poţi amesteca şosetele murdare în aceeaşi maşină de spălat.

Uitaţi-vă la film, indiferent câţi ani (ne)căsătoriţi aveţi.

Articolul anterior

O nouă revistă de beauty: MADISON

Articolul următor

Eu tot pe tine te vreau şi de Crăciunul ăsta

14 Comentarii

 1. Meryl Streep … notat, ca-i favorita mea, deci si filmul tre’ sa fie interesant 😉

 2. dada, joacă super, ca de obicei 😀

 3. Multumim de recomandare, il trec pe listuta de filme pentru week end. Dupa 5 ani jumatate de relatie, ne mai apuca si pe noi niste mini crize, poate mai invatam ceva 😀

  • Vaaaaaaai, să vezi ce-o să te distrezi! :)) Foarte realistic filmul, să zic aşa. Plănuiesc să i-l arăt şi iubitului meu. Obligat-forţat dacă trebuie. hehe
   şi tocmai acum vorbeam cu mama despre cum bărbaţii funcţionează aproape doar sub ameninţări :)))

 4. Da, amenintari sau conditionari de genul ‘iti cumpar dvd-ul cu batman daca’ :)) Rabda destule saracu’ totusi, nu ma plang. Ce curioasa m-ai facut!

 5. Cloud Atlas! Nici n-a fost nevoie sa ma gandesc, e ca o panza incalcita din personaje si intamplari, mi-a placut la nebunie. Alte filme bune: The prestige, The flowers of war, Equilibrium, Bronson (violent si plin de umor englezesc).

 6. Noi l-am vazut chiar weekend-ul trecut si ne-a amuzat maxim. Meryl Streep este extraordinara in rol.
  Un film pe care orice cuplu ar trebui sa-l vada!

  Vezi ca Cloud Atlas este foarte lung (are 3 ore). Nu o sa intelegi mare lucru din trailer 🙂 Tom Hanks joaca exceptional ca de obicei 😉

  • Alice, perfect! Am încredere în tine. Vezi poate învaţă ceva greşit iubitu’, că te mănânc 😛

   Ciupercutzo, buuuuuuun, deci v-aţi amuzat şi voi! _)) Eu l-am recunoscut pe tata, pe colegul de apartament/iubit, pe iubiţii altor prietene, foaaaaaaaaarte funny :))

 7. Am vazut filmul weekendul trecut impreuna cu un alt cuplu de varsta noastra. Nu vrei sa stii. A fost un ras si-o voie buna pe noi…Asta pana am inceput sa discutam a cui e vina ca au ajuns in stadiul ala. Ei ziceau ca a noastra, noi ziceam ca a lor. Pana la urma ne-am inteles si-au recunoscu si ei ca le-a placut filmul la nebunie.
  Oricum, planuim sa-l revedem macar o data la 2 ani. 😀

 8. Foarte tare filmul! De vazut la orice varsta, singura sau in doi! 😉

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 142 queries in 0.408 s