Am intalnit si romani cinstiti

Nu e drept sa va las cu ultima impresie dupa vizita in Londra, cand am dat de tiganii aia.
Revenita pe aceleasi meleaguri, la targul de Craciun de pe malul Tamisei, am intalnit romani participanti. La 2 casute. Unii erau cu ceva chestii artizanale si jucarii de lemn, iar celalalt lucra la o firma. Am cumparat ceva si nr-a facut reducere si mie, un cadou.
Tata zice ca, dupa ce-a vazut zona comerciala (o parte) din Londra, intelege de ce Romania practic nu exista in Europa.
Iar Miruna nu intelege cum Londra te poate face sa te simti atat de neinsemnat si atat de bine in acelasi timp.

Si vorba mamei: sunt multi romani care lucreaza in Londra. Hai sa mai vorbim si despre ei 🙂

Articolul anterior

Cu parintii prin Regat

Articolul următor

Harrods e o experienta

10 Comentarii

 1. Sunt multi, zice si Liana, alaturandu-se la cei multi 🙂

  E o comunitate intreaga. Din fericire (zic eu) nu m-a pasionat niciodata turma. Asa ca mi-am facut comunitatea mea de 6 oameni pe care-i vad in rate 🙂

  Sa inteleg ca voua v-am datorat soarele de azi? Daca da, multumiri si plecaciuni.

  • Liana, Norocoasa esti sa ai asa comunitate mare! Da-mi si mie cate un sfat: cum sa fac sa fiu ca tine :)) macar vreo 2 prieteni in Sheffield mi-ar trebui si mie :p
   Iar soarele de ieri a fost o binecuvantare. Ne-am plimbat pana ne ardeau talpile. Azi nu ne-a deranjat ploaia, ca am umblat indoors.

 2. Da, de cele mai multe ori ne vine mai la indemana sa relatam cu patos si inflacarare, cu nervi si frustrare, despre aspectele negative.
  Asa ca, sunt de acord cu mama Mirunei aici, sa mai vorbim si depsre partile pozitive si frumoase.

  • Ana, normal. Iar solidaritatea oamenilor e dovedit mai mare la necaz decat la bucurie. Oricum, pe mine scrisul ma si alina, ma si rasfata. La bine si la greu, ca o ciocolata fina.

 3. Pai cum altfel draga Miruna! E ca si cum ai fi bagt in seama de o doamna frumoasa, bogata si fooooarte greu abordabila 🙂 Asta ar fi raportul dintre mine si Londra

 4. London

  Brrr, ce urat suna titlul asta.

  Motivul pentru care nu-i intalnesti pe romanii cinstiti e pentru ca sunt la lucru. Pe bune.

  E ca in bancul ala cu un nene care ajunge intr-un oras din Germania si se mira de ce e pustiu pe strazi. Vede o babuta si o intreaba: “Dar de ce nu e nimeni pe strada? Unde sunt toti oamenii?” Si tanti ii raspune: “Poate ca sunt la munca…”

  Nu prea poti sa traiesti in Londra ( cu exceptia celor care speculeaza programul de welfare, dar li s-a cam taiat cordonul ombilical ) daca nu ai bani.

 5. Miruna, i-am adunat… De pe net 🙂 la modul serios, cu Barbie m-am imprietenit pe blog, o fosta colega am gasit-o pe facebook, pe Madalina am primit-o cadou de la o fosta co-forumista :)) the other 3 are housemates :)) deci da, netul este o lume minunata 🙂

 6. Eu, eu ! Alive and kicking 🙂 !

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.176 s