Harrods e o experienta

Lumea filmelor a coborat in viata mea. Rolls-uri inghesuite pe acelasi metru patrat intr-o parcare, cu soferi cuminti asteptand prunce de moguli, doamne cu genti originale si diamante in urechi, plase multe cu nume celebre. Cunoasteti tabloul, doar ca e mult mai impresionant cand faci parte din el, ca o culoare pe care un pictor a nimerit-o grabit.
N-are rost sa va povestesc ce Ganduri s-au visat cu ochii mei, ca la bijuterii fine si mese elegante va pricepeti si dumneavoastra sa aranjati. Cu lumini si forme, fiecare in capul sau, dupa gusturi si imaginatie. In fine.
Cert e ca la Harrods m-am dus sa vad o lume cu 5 nivele deasupra mea, din punct de vedere financiar. M-am asezat intr-o cafenea si le-am admirat gentile, coafurile si cumparaturile. Si ma-ntrebam oare cum ar fi sa existe un loc, unde sa gasesc o lume cu 5 nivele deasupra mea, intelectual vorbind. Sa ma duc sa le admir ideile si sa le invidiez capetele, nu portmoneele.

Harrods e superb de Craciun. Mergeti de-l vedeti. Sunt atat de multe culori! Iar pictorul experimenteaza. Cine stie, intr-o zi…

Articolul anterior

Am intalnit si romani cinstiti

Articolul următor

Regatul regulilor extreme

5 Comentarii

 1. Cine stie, intr-o zi poate nepotii nostri 🙂

 2. adriana

  Am vazut Harrods de Craciun ,sunt vreo doi ani de atunci.Maiestuos si prea sic pentru mine.Iar marfurile “hors de prix,ma chere”

 3. Of mai blondo, si ceva poze pentru ochii nostri curiosi?

 4. London

  Si Primark nu e? 🙂 Marks&Spencer?

 5. mo

  “Si ma-ntrebam oare cum ar fi sa existe un loc, unde sa gasesc o lume cu 5 nivele deasupra mea, intelectual vorbind.”

  locurile acelea exista, se cheama biblioteci, universitati, laboratoare. si sunt multe.

  din fericire, ma trezesc dimineata si petrec 12 ore intr-un asemenea loc. si chiar daca nu-mi permit nimic din magazine “de lux”, si nici nu-mi pasa, si nu am vrut nici o secunda, vreodata, o geanta “de firma”, mi-s alte lucruri mai dragi… si nu trebuie sa iti atrag atentia ca si la tine e la fel, daca iti iei ochii din “tablouri”.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 126 queries in 0.132 s