Blondele nu împarte mâncarea

De fiecare dată când ne luăm îngheţată: eu îmi iau la cornet şi el îşi ia prăjitură. De fiecare dată îl întreb: VREI ŞI TU ÎNGHEŢATĂ? El niciodată nu vrea.

Până când vede bunătatea îngheţatei tradusă prin plăcerea evidentă de pe figura mea. Şi îi trebuie şi lui! Nu , doamnelor şi domnilor. Există suficientă îngheţată pe lumea asta, cât să-şi cumpere fiecare pentru el şi să nu se întindă peste masă şi peste limite. Fiindcă, da, îngheţata reprezintă O LIMITĂ!

Apropo de asta, ştiu că şi hoinaru zicea la un moment dat :II Şi bărbaţii aleg să ne pedepsească regulat, la fiecare îngheţată. Nu numai Joey doesn’t share food! Deci, ca să fim înţeleşi: nici blondele nu împarte mâncarea.

foto

Articolul anterior

Şcoala de vară începe în Bucureşti

Articolul următor

Cum am tratat un dentofob (I)

17 Comentarii

 1. Nici mie nu-mi place sa-mi impart mancarea, si eu nu-s nici macar blonda :))

 2. Mie nu-mi place sa se atinga nimeni de farfuria mea, de marul meu, de inghetata mea. Ma enerveaaza intr-un mod groaznic.

 3. 1nu

  Eu nu am problema asta (și pot să spun că sunt un mare gurmand) și nu pot să îi înțeleg pe cei care o au. Adică nu pot să înțeleg enervarea lor.
  Mie îmi place să împart (și) bucuriile mele culinare cu „jumătatea” și nu numai. Și ținând cont că de obicei îmi comand cele mai „dubioase” lucruri din meniu m-am obișnuit ca ceilalți să fie atrași de ce am eu în farfurie și să vrea să guste.
  De curiozitate, ai frați / surori?

 4. rechin

  Multumesc pentru inspiratie. La multi ani! :))))))

 5. Te inteleg perfect! 😀
  De-aia ii iau intotdeauna si lui ce-mi iau eu, iar daca el isi ia altceva si mie mi-e pofta, imi iau si mie. Asa sigur nu ne certam! 😀

 6. adriana

  Dar, de ce?E misto sa-i dai tu din farfuria ta peste masa sa guste si el un pic.Citeodata eu o fac,dar numai citeodata!

 7. Valeriu

  E normal sa fii deranjat cand cineva musca din tine! Imediat ce ai primit un aliment sau o bautura si ai analizat ce ai primit, dupa cateva secunde deja face parte din tine, l-ai acceptat este al tau.
  E o chestie de minim bun simt sa nu te bagi in portia altuia nici macar invitat, ca in cazul alimentelor invitatia nu e niciodata sincera. :))

 8. Presupunand ca s.ar alinia gresit planetele si as fi dispusa a imparti, tot e ceva in neregula cu dimensiunea linguritelor din fotografie…:)

 9. am citit si articolul lu hoinaru si mare dreptate are , nici mie nu mi-se pare normal . Ajungi de la un cartof sa ii dai toata portia ca na , nu se mai satura 😛

 10. Valeriu, exact!!! Parte din tine!!! :)))

 11. Costin

  Cat egoism!

 12. 1nu, scuze nu mi-a mers netul ieri. Da, vinovată: Singură la părinţi.

 13. Ina

  Ah si eu sunt la fel! Nu suport sa impart mancarea… si urasc sa aud “numai putin iau” sau “doar nu mori”.

 14. brontozaurel

  Si eu sunt singura la parinti si am un simt al posesiei foarte… de fapt nu foarte, ci extrem de dezvoltat.

  Fereasca sfantu’ sa puna cineva mana pe un animal de plus sau pe un pix de-al meu (si totusi am sute), sa aiba mama pretentia sa-mi foloseasca crema de maini sau samponul cand vine pe la mine… scot fum pe urechi! :))

  Si totusi mancarea o impart fara probleme.

  In situatia in care am ce imparti. Ca daca mi-am luat 5 praline cat unghia si fiecare e de alt soi… se schimba datele problemei.

  Dar altfel… unu-doi biscuiti din pachet imi sunt suficienti, restul poate sa circule. Daca am lins o data sau de doua ori la cupa aia de inghetata, poate s-o termine oricine.

  Chiar si apa la concerte o dau mereu in dreapta si in stanga, desi acolo nu pot nici eu sa ma limitez la doar doua inghitituri, am nevoie de ceva mai mult…

  Oricum si daca n-ar pofti altcineva eu tot n-as manca mai mult si biscuitii s-ar dulce la prietenii mei cu aripi gri (apropo, stiai ca porumbeii si vrabiile mananca inclusiv prajituri cu ciocolata?), iar ce ramane din inghetata in tomberon.

  Ba chiar sunt foarte trista daca nu gasesc porumbei cu care sa impart covrigu’… e marea mea placere sa-i privesc cum se inghesuie la mancare si sa-i ascult 🙂

 15. Incearca cu o bere !

 16. Ma mira faptul ca lingura cu “Your Ice Cream” nu este mult mai mica, oricum mi se pare destul de amuzant si asa…

 17. Poate ca o data si o data s-o invata si el minte…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 162 queries in 0.426 s