Şcoala de vară începe în Bucureşti

Astăzi se deschid porţile școalii internaţionale de vară “Bucharest Summer University”, un eveniment organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin intermediul Senatului Studenţilor, cu mentoratul Facultăţii de Comerţ, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Din câte înţeleg, e un eveniment de proporţii. Prea multe detalii nu vă pot da eu însămi, dar vă pot trimite aici să vedeţi comunicatul de presă şi aici, pe site-ul oficial. Lista de speakeri o găsiţi aici.

Ediţia din acest an abordează tema „Creativity and innovation for the future businesses” şi îşi propune să familiarizeze cei 55 participanţi cu conceptele fundamentale din domeniu (inovare şi dezvoltare durabilă,

comportament organizaţional şi creativitate, antropologie culturală şi schimbare organizaţională),

inovarea pot

fi abordate în diferite industrii, prin intermediul studiilor de caz ce vizează domeniul IT, consultanţa în afaceri, creativitatea pe piaţa bunurilor de lux şi inovarea în industria ospitalieră, sistemele de distribuţie în transporturi şi turism, dar şi managementul artelor.

Mie mi-a fost oferită o invitaţie, pe care cu drag o ofer pe blog. Daţi-mi de veste.

Articolul anterior

O vară fără pepene roşu

Articolul următor

Blondele nu împarte mâncarea

5 Comentarii

  1. Multumim inca o data ! Iti las aici si un articol de pe blogul meu( http://trytothinknothingelsematters.blogspot.ro/2012/08/bucharest-summer-university-2012.html)pentru cei ce vor sa stie mai multe9cel putin din punctul meu de vedere, ca organizator). O seara buna !

  2. Sunt interesata!!!! Vreeeeau eu invitatia! :-))))

  3. 🙂 Super. Andrei are deja datele tale, anunţă-ma dacă te mai pot ajuta cu ceva.

  4. Salutam evenimentul! 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.368 s