Finalul Redescoperă, cel mai fain dintre excursii?

Acum o lună şi ceva (parcă aşa era, nu, Anca?) toţi cei care au participat la Redescoperă România au primit un mail care anunţa megapetrecerea de final, undeva la Sâmbăta de Sus şi nici n-am mai citit detalii, fiindcă deja ştiam că nu voi mai fi în ţară.

Weekend-ul ăsta s-a întâmplat. Adunarea în Dustere, cele 5 minute celebre, albastrul tricourilor şi mulţi colegi la un loc. Of, câtă lume am văzut în fotografii! Câtă lume pe care mi-ar fi făcut atâta bucurie să revăd pe bune. Pe câtă lume mi-aş fi dorit să (re)cunosc! (Maka e probabil în topul listei)

Ideea acestui post nu este, de fapt, despre mine, ci despre Redescoperă România. Felicitări tuturor celor care au avut vreo legătură cu el, fie ca organizare, fie ca participare sau admirare. E unul dintre cele mai premiate şi dragi proiecte ale multor bloggeri, ăsta e un fapt cunoscut. Eu am fost în Deltă cu seria din vară. Aşadar, postul e despre excursia la Sâmbăta, care a fost probabil cea mai faină dintre toate. Colegii, corectaţi-mă dacă greşesc.

Cât despre noi, toţi cei care am privit de acasă, să recunoaştem: de la orice chef e mai bine să pleci cât încă petrecerea e-n toi, ca să rămâi cu dorinţa de a mai fi stat, că precis ar fi fost beeee-ton. La nici un chef nu e fain să apuci ora 4 dimineaţa, când deja toţi sunt beţi şi leşinaţi pe canapele, muzica urlă pe shuffle, iar tu ai siguranţa că nimeni nu-şi va mai aminti nimic a doua zi. Am dansat melodii întregi la final de chefuri, doar că nimeni nu trăieşte să-şi amintească asta. Doar că na, despre Redescoperă România îşi vor aminti până şi cei mai beţi de bucuria de a fi fost acolo, deci îmi cam pică teoria… şi da, recunosc în mod oficial: mă cam oftic că nu am fost acolo.

😀

Poze aveti aiciaici sau pe Facebook. Video aici

Redescoperă România este un proiect Petrom, împreună cu BCRDacia,RomtelecomParalela 45 şi Muzeul Naţional al Ţaranului Român.

foto via Ligia

Articolul anterior

Erată la articolul din Adevărul

Articolul următor

Călca-le-ar să le calce

11 Comentarii

 1. Nu este timpul trecut sa revezi gasca intreaga. Augustin a stabilit intalnirea de 10 ani peste un an :))

  0
 2. Colega, pentru fiecare din noi, cea mai misto editie de Redescopera a fost aia la care am participat.

  Weekendul asta n-a facut decat sa ne adune la un loc, la cat de multi am fost, zici ca era conferinta 🙂

  0
 3. Anca, si… Te bucuri va s-a terminat? 😉

  iYli, perfect asa! M-am mai linistit nitel…

  Hoinaru, da? Si la tine tot asa?! :p o mica scapare de numar la un pronume. Lucky *******!!!! :)))

  0
 4. A fost foarte frumos!

  0
 5. am tot sperat ca te intorci din tarile ploioase, sa ne cunoastem si noi… in sfarsit.

  0
 6. naspa …. dar nu e timpul pierdut or sa mai fie si alte ocazii

  0
 7. morbo

  jos carburantii fosili! 😀

  0
 8. Sa ma pupi de 25 de ori, daca din tort n-ai apucat sa gusti, da? Iar la revederea de 10 ani de la anul sa nu mai lipsesti 🙂

  0
 9. Valeriu

  Se cunoaște că ai stat la baza unui eveniment. :))

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 166 queries in 0.226 s