5 din 2010 şi continuarea

Împletind frumos două lepşe, una despre trecut (de la Daniela) şi alta despre viitor (de la ştrumfiţa), nu vreau să intru în pâinea lui 2011 cu datorii lepşeşti pe la prieteni.

5 din 2010 / într-o ordine departe de “cronologică” sau “importanţă”. Într-o ordine involuntară:

 • Un curs care mi-a deschis ochii şi câteva drumuri. Un curs pe care nici în ziua de astăzi nu l-am absolvit şi pe care nu-mi doresc să îl termin vreodată. Fiindcă sunt prea frumoase lucrurile cu care m-a îmbogăţit. Cele pe care mi le-a descoperit.
 • Angajarea la ELLE, care m-a schimbat pe mine ca femeie. Într-atât încât nu îmi mai e greu să mă dau cu cremă seara, pe faţă.
 • Nunta de argint a părinţilor mei. Ca o confirmare că poveştile frumoase şi iubirile adevărate sunt mai aproape decât arată la televizor… Şi primul meu cadou adevărat pentru ei. Să tot faci copii ca mine! :p
 • A început tata să-mi citească blogul. Şi să se uite la mine nu numai cu iubire, ci şi cu admiraţie. Păcat că a fost nevoie să privească prin ochii altora ca să mă vadă aşa. Dar ce noroc că s-a întâmplat totuşi.
 • Vacanţa de iarnă.

5 pentru 2011:

 • să termin facultatea
 • să scriu cu diacritice pe twitter şi facebook
 • să mă culc mai repede seara
 • să -mi caut rostul şi să găsesc Provocarea
 • şi … el

În ceea ce priveşte bloguşorul meu drag, poate n-ar strica o temă proaspătă şi o minte mai sclipitoare. Dacă tema se rezolvă din bunăvoinţa unor prieteni, treaba cu mintea e mai complicată. Până una alta, să ne bucurăm de ce avem.

La mulţi ani!

Articolul anterior

În 2011, orice e posibil

Articolul următor

La anul, pe vremea asta

9 Comentarii

 1. succes la toate in noul an…

 2. Andrei

  La mulţi ani! , imi place asta cu culcatu mai repede seara, ca desi e cea mai usoara are sansele cele mai mici sa se si intample, oricum iti tinem pumnii la toate

 3. M-ai facut tare curioasa! 😀 Despre ce curs este vorba? In 2011 mi-am propus sa ma intorc si eu pe bancile scolii (post-universitare) si inca sunt in cautari.

 4. Valeriu

  Miruna, succes maxim cu el, cu rost si provocare. Seara ne culcam repede de tot, problema e cat de tarziu vine repedele ala. 😛 Eu zic sa mergem la somn mai greu dar mai devreme. :))

 5. despre ce curs vorbesti? 😀 scuze ca nu am fost pe faza sa-ti citesc posturile anterioare, daca cumva ai scris acolo…

 6. ‎”New Year’s Resolution #5: learn to hibernate and then do it.” (Homer Simpson)

 7. de obicei adormi fff lent seara?:)
  crezi ca rostul gasit ‘azi’ va ramane si ‘maine’ ?
  este ciudat sa simti iubirea unui parinte si totusi sa mai vrei si admiratia…..( ca si cum ai spune ca te simti iubita de sotul tau dar ti-ai mai dori de la el sa te respecte, admire , asculte etc )

 8. irinel, iubirea unui părinte e necondiţionată, admiraţia e ceva complementar.
  Exemplu: un părinte te iubeşte oricum ai fi îmbrăcat. Dar când îţi pui costum şi cravată, te admiră pentru felul în care îţi stau. Diferenţa e mare. Cele două nu se includ însă.

 9. Un om nu poate iubi pe cineva si sa nu-l admire.
  Un om poate fi admirat fara a fi iubit.
  O persoana ce se simte iubita nu-si mai pune problema admiratiei. Daca simte nevoia de a fi admirata de o persoana ce o iubeste inseamna ca iubirea nu este simtita in parametri normali. Nevoia de admiratie vine ca o compensare a nevoii de iubire incomplet satisfacuta.
  Admiratia exteriorizata, graita , vazuta de unii ca o forma de a intretine flacara iubirii nu arata decat modul total neprofund in care ei simt sau inteleg iubirea.
  Si asa am inceput sa filosofez, eu care’s omul cifrelor….:))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 141 queries in 0.363 s