În 2011, orice e posibil

Nu ştiu dumneavoastră cum v-aţi distrat de aceste sărbători, însă eu nu vorbesc încă la trecut. Fiindcă la mine sărbătorile se ţin în funcţie de orarele avioanelor, nicidecum de datele calendarelor.

Concluziile anului trecut s-au scris singure, în poveşti mai frumoase decât mi-aş fi închipuit vreodată. Aşa că am învăţat să nu fac prea multe planuri, ci să mă bucur atunci când se întâmplă. Moşul a venit şi iarna asta la copila de pe strada mea, chiar dacă mă îndoiesc că a fost cea mai cuminte. Însă neştiind dacă jocul este un păcat, îndrăznesc să nu fac condamnări prea dure. Sau procese interminabile, de conştiinţă. Ce vreau să spun e că ies mai deşteaptă din aceste sărbători, mai împăcată în cel mai înălţător sens al împăcării. Căci am încheiat unul din cele mai dure războaie pe care l-am dus vreodată. Cel cu inima mea.

Ceea ce nu vă sfătuiesc niciodată. Să intraţi în lupte pe care n-aveţi nici o şansă a le câştiga. Cu toate că de unele înfrângeri se pare că avem nevoie. Tocmai pentru a nu ne epuiza în bătălii dintotdeauna hotărâte. Iar acum că inima îmi e liniştită, aştept ca şi mintea să se aşeze la casa ei. Căci 2011 ar trebui să fie anul în care mă fac mare. Ceea ce uneori îmi reuşeşte, dar nu mă ţine prea mult. Sună cunoscut? De asta zic: în 2011 orice e posibil.

La mine, sărbătorile mai rămân la sol o vreme. După care vor decola către zări mai însorite. Visele încep să se îndeplinească. Şi dacă până acum am fost muţi de uimire, de acum aşteptăm vremea în care să chiuim. De bucurie. Şi sărbătoare. Continuă?

Articolul anterior

2011 intră în calendare

Articolul următor

5 din 2010 şi continuarea

10 Comentarii

 1. Valeriu

  La mulți anișori copilă! 🙂 Sperăm cu toții să te faci mare anul ăsta. Da, mare să te faci și copilă să rămâi.
  În rest ai să vezi tu cum toate se așează binișor la locul lor, uneori prea binișor și prea la locul lor să îți dai seama că s-au așezat :))

 2. Ai dreptate, e posibil orice. De aia am inceput o campanie sa-i zicem umanitara…pe blog.
  Ce zici, o sa am succes cu ea? 🙂

 3. Cola

  “Nestiind daca jocul este un pacat, indraznesc sa nu fac condamnari prea dure; sau procese interminabile de constiinta…insa se pare ca de unele infrangeri avem nevoie” seamana atat de tare cu gandurile mele nespuse!
  Sa te “dezvolti” armonios si sanatos! 🙂

  Cu siguranta o sa scrii cu sufletul in continuare,iar eu o sa te citesc cu ochii inimii in continuare! 🙂

 4. morbo

  ce, te mariti? 😀

 5. Valeriu, previziunile tale mi-au plăcut întotdeauna 🙂

  somnulescu, am văzut

  Cola, 🙂 dar nu mă lăsa doar pe mine să le zic. Dacă tot suntem pe aceeaşi lungime de sentiment..

  morbo, ştii că nu eşti primul care mă întreabă? Şi da, mă mărit. Într-o zi. Însă probabil că nu în 2011 🙂

 6. Valeriu

  Cam cu jumătate de gură “Însă probabil că nu în 2011” :))

 7. Valeriu, ce voiai acuma, să spulbăr mitul lui “orice se poate întâmpla”?! 😛

 8. La multi ani !
  Eu pt 2011 is optimist o sa fie mai bun ca 2010 cel putin financiar si asta pt mine … in rest preconizez ca asta e anu crizei (nu ma bucur dar e cazy ca unii sa fie educati the hard way)

  Anu asta si pt mine aduce doua excursii de vis in Martie Un weekend in Londra si 3 sapt in Japonia deabia astept ..

 9. Valeriu

  Yeeeee… :)) avem si curs valutar pe blog 😀

 10. curs valutar, data viitoare o să apreciez să comentezi cu un nume şi o observaţie personală. Altfel o să aprecieze akismetul mai bine…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.369 s