Follow up: perechea de adidaşi

Şi cel mai fain eveniment la care am fost până acum, iar eu merg la multe evenimente, credeţi-mă.

Iar dacă vreun PR citeşte acest post, să ia aminte: ingredientul care asigură succesul unei asemenea întâlniri e JOCUL. Puneţi oamenii la joc. Ăştia de la Puma ne-au dau tenişi de pânză şi tricouri albe, plus o droaie de spray-uri cu vopsea, să le personalizăm după  pofta inimii şi limitele imaginaţiei. Ce-a ieşit din capu-mi blond, vedeţi pe facebook. (Perechea de adidaşi Puma are pe un picior un el, pe celălalt o ea, care trebuie apreciaţi mai mult conceptual decât material. Mi s-a părut drăguţ să-i pun acolo. Chiar dacă separat, cumva mereu împreună şi în aceeaşi direcţie. Cam asta contează, nu-i aşa?)

Şi mi-am tras tricou, pe care mi-l doresc demult. Abia aştept să vină vara ca să-l port. I-am cunoscut pe Tiberiu Lovin şi pe Andi Moisescu (care, apropo, şi-a anunţat public retragerea din lumea modei :P)

p.s. Eu am dormit tot weekend-ul, n-am învăţat nimic. Mai nou, funcţionez în sistem 5+2. Adică, 5 zile alerg ca o hăbăucă şi 2 le dorm full. Mă mai trezesc până la baie şi singura cu care povestesc e vânzătoarea de la non-stop. Că tre’ să cumpăr apă, ca să am ce duce la baie.

În rest, toate bune. Sper că şi voi v-aţi hodinit în weekend. Sau că aţi fost mai harnici decât mine.

Articolul anterior

De ce îmi plac specialiştii

Articolul următor

Cum să arate contraceptivul ideal?

4 Comentarii

  1. Si pentru ca-i luni, vad ca esti pe locul 1!!! Inteleg eu bine, oare? 😀 Sa te felicit atunci!Si la mai multe realizari! 🙂

  2. :))) Multumesc frumos 🙂

    Dar cred ca in clasamentul final sunt departe de a fi pe 1. M-am bucurat prea repede. Si daca stiam…nici nu m-as mai fi agitat atata.

  3. Valeriu

    Cei din urmă vor fi cei dintâi, în cele din urmă 🙂
    Oricum acolo scrie mare 1, la tine pe blog prin urmare esti pe locul 1. Eu zic că tot e bine.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.462 s