Mai vreau o duminică

Când colegii mei se duc la cafea, eu mă duc la birou. Când prietenele mele mă cheamă-n oraş, mie mi-e somn. Când vine duminca şi pot avea o viaţă, eu mă trezesc după-masă.

Şi cu toate astea, îmi place viaţa mea.

Azi am dormit până la 4. Adică 16. După o săptămână în care am tras de mine cum nu vă-nchipuiţi, azi în sfârşit am ascultat de mine. Cât e de minunat să dormi fără să fi trezit. Ci să trezeşti atunci când somnul îţi va fi fost de-ajuns. Sincer, m-am speriat când am văzut cât e ceasul. Fiindcă la ora 10 ar fi trebuit sa fiu la un curs (nu v-am zis? fac nişte cursuri extraşcolare, extra-orice foarte foarte interesante la ANATECOR), apoi ar fi trebuit să scriu (nu v-am zis? eah, încă nu e vremea…), apoi ar fi trebuit să mai tai din lista aia de prieteni pe care îmi doresc să-i văd, apoi ar mai fi trebuit să scriu puţin, apoi să-mi fac şi baie, apoi, apoi, apoi…

Într-un final am realizat ceva: că n-am făcut nimic din toate astea. Şi că va trebui să-ncerc a mă ierta că n-am făcut. Dar să mă bucur că am ascultat de mine. Că dac-aş mai avea înc-o duminică, tot aşa nimic aş face.

Şi cu toate astea, îmi place viaţa mea. Că de-ar fi altfel, aş schimba-o. Căci nu e ca şi cum e singura pe care o cunosc. 😉

Dar dacă aş avea duminici de vânzare, oare aş găsi cumpărători?

Articolul anterior

Începutul e cea mai bună continuare

Articolul următor

Cum să scrii un text la comandă

6 Comentarii

 1. Hey :*

  Ai o leapsa de la mine. 🙂

 2. Valeriu

  Hi hi ce am mai dormit 😛 somnic din ăla la modul hardcore. :)) Organismul ți-a oferit o recompensă, un somn lung și odihnitor de care musai aveai nevoie, poate chiar îl și meritai. Daaaa nimic nu se compară cu un somn de genul ăsta, te trezești cu mintea limpede, orice problemă oricât de complexă devine simplă, afară plouă și tu vezi soare.
  Poate ți-ar fi de folos o analiză să vezi pe unde pierzi timpul. Orice lucru pe care îl faci zilnic de 3 ori e un bun candidat la automatizare/eliminare. :))
  Pun pariu că săptămâna asta capușorul blond va avea numai idei strălucitoare. 🙂

 3. da, da:)) eu as cumpara vreo 7 duminici, dar sa le scot din joben cand am chef, eventual pe la mijlocul saptamanii:)) si sa fie asa..o duminica de iunie in mijlocul iernii, una de octombrie dupa alta de mai:X

 4. in viata trebuie s ane gasim timp de toate , dar la momentul potrivit:)

 5. Tia

  Eu as cumpara multe, multe, multe duminici. Sa imi ajunga cat pentru toate zilele de luni, marti, miercuri, joi si desigur, vineri.

 6. Gigione

  🙂 Nu cred… Eu as ramane fidel consumator al duminicilor mele… chiar daca nu in fiecare duminica de-a mea se regaseste o copie a duminicii tale. Dar dupa cate miros eu … nici toate duminicile tale nu-s pe calapodul descris mai sus. Eu nu le-as scoate la vanzare (fire mai egoista, deh!).
  Si acum nu te baza ca maine e duminica, nu este. Da-i usurel sign out si dooooooormi … maine-i miercuri? … ti-e sooooomn … ti-e pofta sa dooormi … somn usoooor, miruna !

  P.S. : Ar trebui sa intri mai des pe mess decat imi aduc eu aminte sa te citesc … ai aici un blog teribil de relaxant!

  All za best 😉

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 135 queries in 0.229 s