Încă nu-mi revin

După ultimul meu post, încă nu-mi revin. Şi astăzi au mai intrat comentarii. Pe mess, lumea a simţit nevoia să mă informeze de plecarea ei. Pe facebook, tot aşa. Parcă toată România se mută din România.

Cineva mi-a povestit că are o cunoştinţă, care meditează medici care vor să plece în Suedia. Îi învaţă limba. Are grupuri de 40-50 o dată.

Aşa că, mai lăsaţi-mă un pic. Revin după publicitate.

Articolul anterior

Cine mai rămâne în această ţară?

Articolul următor

Astăzi am fost om mare

10 Comentarii

 1. Valeriu

  Ia să facem noi un calcul mic 😀 cică mai suntem vre-o 20 de milioane parcă.
  Dacă mai pleacă înca un milion nu o fi foc zau… mai ales din Bucureşti dacă pleacă ar fi perfect, mai multe locuri de parcare, mai multe mese pe la câriciumi, trafic mai lejer. Per total e un bonus. Dar din 10 care zic că pleacă la cât de hotărţi şi de cuvânt sunt românii, in medie nu cred că reuşesc mai mult de 4 să plece şi să rămână. Prin urmare mai mare daraua ca ocaua, vorbă multă, fapte puţine. Şi dacă reuşesc toţi să plece îmi cumpăr 3 locuri de parcare să fie acolo, iar când se întorc plecaţii le închiriez la supra preţ :))

 2. câtă vreme mai găsesc lucruri de rezolvat şi închegat aici, e bine. din păcate, starea de fapt îmi lasă impresia că trag de timp. nu poţi să te lupţi cu viitorul. sigur, nu pleci să vinzi cocaină în olanda doar pentru că n-ai de lucru în românia, însă, dacă eşti puţin atent, se vede că respectul pentru lege scade cu fiecare zi. ecuaţia e simplă: când omul nu mai are nimic de pierdut, caută posibilităţi de bypass (mergând până la spargerea de bănci) şi/sau porneşte o vendetă personală împotriva clasei conducătoare (politicieni şi lume interlopă).

 3. Nu mai bine tragem noi tare si luam si tara cu noi daca tot plecam?

 4. morbo

  sau sa-i alungam pe aia care sunt motivul plecarii restului. de fapt nu motivul, ci cauza. cei care lasa motivele sa existe. vise…
  eu raman, ca-s prea lenes etc. ca sa fie cautare pt mine in vreo tara. bine ca i-am pacalit pe astia de pe aici 🙂 – desi am avut si momente mai bune. de foame nu mor pe aici (doamne fereste insa sa am alte probleme, de sanatate, pe aici), alte nevoi din piramida sunt satisfacute si ele…

 5. morbo

  si puteam sa nu repet ”pe aici” pe aici de 3 ori…dar nici nu mai verific ulterior ce fac. bine ca nu lucru la cernavoda la centrala sau ceva 🙂
  apropo de lucru, cand sa-mi iau vacanta de toamna?

 6. cica, intre occident si romanica s-a construit o autostrada, cu trei benzi. doua de “dus” si una de “depasire”.
  chiar nu cred ca e o tragedie faptul ca multi vor si chiar pleaca din romanica!
  de aia te si citesc, sa vaz ce e rau in treaba asta!

 7. I’m never going to leave. I know, they say never say never, but I have a reason that’s more important than life for me and it will stay with me till the day I die. It’s called vanity. The reason, I mean.

 8. la vara vreau sa plec in Anglia for good. There`s nothing to do here. :< unfortunately!

 9. Cam urat articolul. E de inteles de ce nu iti revii. Ma alaturi si eu criticilor.

 10. Sam

  They’ll get me out when they catch me 😀 Until then I’m staying!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.164 s