Preludiu la dietă

Câteva lucruri de pus la punct înainte să te pui pe slăbit. Aici.

Acum c-am stabilit scopul şi durata faptei, să vă zic de concurs: pe dietetik.ro oamenii caută aspirante la titlul de zână. Să vedeţi ce-nseamnă asta: vor să ia o fată, pe care să o “slăbească” într-o lună. Şi fac treaba organizat, cu analize medicale şi nutriţionist (prin Medicover) şi cu remodelare corporală (un program foarte mega super la Keiko Slim Spa; vreau şi eu! ). Singurul detaliu pe care îl dau despre concurs e că sunt şi eu în juriu (alături de Alina, Daniela,  Sana, Roxana Radu ) Aşa că, vedeţi cum ne impresionaţi! 😛

Lăsând gluma la o parte, vă doresc multă baftă tuturor, rugându-vă să nu judecaţi dimensiunile altor participante la concurs după propriile voastre tipare (am văzut nişte comentarii ieşite mult din limitele bunului simţ). Fiindcă orice comparaţie interpersonală e o capcană, singura raportare corectă fiind cea intrapersonală – dacă sesizaţi diferenţa – adică, la “blugii preferaţi”. Şi nu la cei preferaţi de alta!

p.s. Mulţumim eventim.ro pentru invitaţia din 12 iunie la Elton John! De-abia aştept să mergem cu toatele.

Articolul anterior

Willkommen înapoi acasă!

Articolul următor

Cu programare, in Piaţa Victoriei

2 Comentarii

  1. Apropo de concurs, am vazut ca e bazat pe pricipiul 50%-50% voturi si poveste. Inteleg partea cu voturile, din punctul meu de vedere, dar iti imaginezi ca o persoana care se rusineaza cu corpul ei, ii este greu sa faca anuntul public si sa ceara voturi de la toti.

    Parerea mea.

  2. ştiu ce zici, dar probabil în cazul ăsta îşi spune cuvântul cât de tare îşi doreşte treaba asta.
    Şi încă ceva, nu cred că e neapărat pentru slăbit, ci mai ales pentru remodelare. A corpului şi a vieţii pe care o duce. Iar pentru asta nu e nici o ruşine.

    Şi oricum, “ruşinea” de care vorbeşti e mult mai puţin nasoală decât kilogramele în plus. Părerea mea :p

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 123 queries in 0.192 s