Dear Karen,

De la o vreme, mă uit la serialul ăsta, în care david duchovny face un rol tare fain, să zic aşa, că nu e tocmai de Oscar. E prea p0rn0 să fie de asemenea categorie. La limbaj mă refer, că prea mult nu se dezbracă nimeni. Şi nici prea de tot. În limitele bunului simţ.

Scrisoarea de mai sus e semnată de Hank Moody, personajul pe care îl joacă David ăsta (de care niciodată nu mi-a plăcut până acum), un scriitor rebel, îndrăgostit fără speranţă de ea, de Karen. Niciodată căsătoriţi, dar mereu prezenţi în vieţile celuilalt, trăiesc o poveste de dragoste adevărată. Cu mici inserţii sub forma unor aventuri “strict fizice”, cum zic bărbaţii. Faza e că urmărind personajul, îl crezi pe cuvânt. O iubeşte. Şi tocmai de aceea, mi se pare genial cum semnează: unfaithfully yours… (un fel de “al tău pentru niciodată…”)

Să fie doar un capriciu de geniu sau scenaristul a mers prea departe cu povestea? Sau chiar există aşa ceva?

Te iubesc. Dar nu pot să-mi ţin pantalonii pe mine.

p.s. Dl clip nu vrea să se redimensioneze după cum ordonă blonda. Aşa că, vă transmite scuzele de rigoare.

Articolul anterior

2% pentru Smurd

Articolul următor

Să vedeţi ce face Dove!

19 Comentarii

 1. Îmi place şi mie serialu acesta … redă o viaţă un pic poate diferită . Una unde lumea ştie să spuna ce vrea şi să primească plăcere … Dragostea dintre cei doi în unele puncte e aproape de idealul realitatăţii …

 2. 🙂 doar in unele puncte. Au chimie cei doi actori, asta e foarte important.

 3. Am mai urmarit si eu ceva seriale, e bun, uneori putin iesit din tipar.

 4. nicu

  “At the end of the day it’s all about her. It’s always been about her. What happens between us I can’t control… But what I can do is be the absolute best I can be for her.”-> si mie imi place fff tare serialul…e genial 🙂

 5. da.. serialul e foarte fain.. am devorat 3 sezoane in 3 zile…
  doar ca am avut “norocul” de-a da peste un tip mult prea obsedat de personajul asta… si se pare ca n-aveam nicio sansa sa fiu Karen a lui. so, serial genial.. hank moody.. genial.dar aia care cred ca se regasesc aiurea in el… not so genial.

 6. Madalina, dar spre pozitiv iesit din tipar 🙂

  Nicu, Am inceput sa ma uit la el, dupa ce mi-ai zis tu de cinemmax.ro

  Jeanne, nu cred ca iti doreai sa fii o Karen. Sau sa ai un Moody. Fiindca intre ei e ceva platonic,clar de tot, dar uneori nu iti ajunge numai atata. Gandeste-te…

 7. Atata am citit despre serialul asta ca ma vad nevoita sa ma uit si eu la el. ;))

 8. capca1

  n-am vgazut o secunda din serialul asta, dar mie-mi place cum le zici!zau, nu sunt ironic!daca ai nevoie de un martor, la orice gen de proces ai avea, al tau is!

 9. capca1

  hei, am glumit, blogul tau tinde sa devina sobru!sobrietatea e celor care n-au simtul umorului si cauta o scuza!

 10. Valeriu

  Dear Miruna, :))
  Serialul nu l-am urmarit, nici nu am auzit de el pană acum, doar că din clipulețul de mai sus…hmm are un iz sintetic așa un pic. Un fel de poveste de dragoste universal valabilă, target mare, lume ca la balci :)) Părerea mea este că viața bate filmul din orice poziție. Sentimentele reale nu le poți transpune într-un film, unele din ele nici nu au ce căuta într-un film. Prin urmare oricât de reușit ar fi rămane tot un fake frumos prezentat. Părerea mea neavizată 😛

 11. pierdere de timp serialele…

 12. morbo

  am vazut primul episod si mi-a ajuns. prea pretios serialul. vezi doamne, americani seriosi in neseriozitatea lor. sau invers.
  de acord cu valeriu.

 13. vazut sezonul 1. mi-ar placea nespus de mult o viata ca aia, dar as fi foarte nefericit.
  moving on

 14. Californication rulează;) N-am ratat niciun episod şi nu pentru că e prono ci doar pentru cum reuşesc ăştia doi să se înţeleagă la final:) A avut imaginaţie cel ce a scris povestea.

 15. Suna ff bine povestea, dupa ce termin sesiunea e pe to do list-ul imediat:D Monumentala faza: Te iubesc! Dar nu pot sa-mi tin pantalonii pe mine:)):)) Genial!

 16. Rev. 3 zile. Frig afara, cald in cabana.
  2 serii din Californication (prima serie o vazusem acasa).
  Foarte frumos. Te rupe de realitate si te duce intr-o faza de visare. Suficient de dur incat sa te faca sa te bucuri de ce ai, suficient de siropos incat sa-ti arate ca se poate mai mult.

 17. iuly

  Si eu, ca si Jeanne, am vazut 3 sezoane in 3 zile.. M-am apucat de el dupa ce am vazut pe undeva filmuletul prezentat de tine, si apoi n-am mai putut sa il las pana nu am dat gata toate seriile (aviz amatorilor) 😛
  Pentru cei interesati..deja circula pe net primele 2 episoade din sezonul 4 (desi premiera e trambitata pentru data de 9 ianuarie). Hank Moody revine in forta, cu inca o scrisoare, tot de suflet, adresata, in stilu-i caracteristic, fetei lui..

 18. Alexandra

  E genial serialul. As vrea sa nu se mai termine.
  Dar nu sunt de acord cu tine, nu e o iubire platonica intre ei, eu vreau sa cred ca e pasiune, ca nu pot trai unul fara celalalt.
  Oricum cred ca personajul meu preferat e Becca 🙂

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 152 queries in 0.381 s