2% pentru Smurd

Nu că ar face mega-veniturile mele de anul trecut vreo diferenţă, dar poate se nimereşte vreun creştin cu mega-venituri reale prin zonă şi îmi permite să îi dau o idee bună.

Iar la Crivăţ am văzut şi cum se face, mult mai simplu, pe net:

În loc să staţi la coadă ore întregi la Administraţiile Financiare, puteţi intra pe stiriong.ro. Alegeţi de-acolo ONG-ul pe care vreţi să-l susţineţi, completaţi datele, printaţi formularul şi apoi îl depuneţi la cea mai apropiată unitate BCR (pe care o găsiţi aici).

Articolul anterior

Lăsaţi copiii mici. În pace.

Articolul următor

Dear Karen,

5 Comentarii

 1. Ada

  Si eu si Marian lor le-am dat cei 2%. 🙂

 2. Si eu tot cu Smurdu’ tin ! Ale-ale-ale-ao! 😀

 3. Boby

  De doi ani cei 2% ii redirectionez spre HOSPICE Casa Sperantei, din mai multe motive. Indiferent catre care ONG, Fundatie sau institutie se directioneaza banii, important este ca oamenii sa constientizeze nevoia pe care o au , de a fi sustinute financiard si de noi. Si daca ni se da posibilitatea de a ajuta, atunci de ce sa nu o facem? O faci pentru o ea sau un el, pentru un copil, dar poate o faci si pentru tine. “Niciodata sa nu spui niciodata”ca nu se stie cind iti vine rindu sa ai nevoie de ei.Cum te-ai simti daca ar spune “statul nu mai are bani, iar oamenii n-au directiont mai nimic.
  Scuzati nu va putem ajuta!Mai incercati la anul, cine stie!?

 4. Si eu am promovat SMURD-ul pe blog pentru ca sunt printre putinii care merita. Intr-un interviu, Raed Arafat imi spunea ca a facut SMURD-ul “dupa chipul sau” si tind sa ii dau dreptate…
  Jos palaria!

 5. De cand “s-a dat drumul” la a-ti alege cui ii dai cei 2% eu i-am trimis, in fiecare an, catre SMURD. Sunt printre putinii care folosesc banii acestia tot pentru noi! Felicitari domnului Arafat!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 136 queries in 0.128 s