Va face duş în Piaţa Universităţii!

Ştiţi că mâine dimineaţă, o tipă va face duş în Piaţa Universităţii? Asta sună ca în coşmarurile acelea în care pleci dezbrăcat la şcoală (n-am păţiti niciodată – să visez, zic), doar că aici e mijlocul Bucureştiului. Iar Cristina Băzăvan (Tabu) visează la asta demult.
Şi unde te-ai fi gândit că trebuie să duci multă muncă de lămurire ca să convingi pe cineva la asemenea gest năstruşnic, nici vorbă, fetele chiar s-au întrecut, care să primească asemenea onoare!

„Evenimentul” e organizat de Dove, Tabu şi Radio ZU, cu ocazia lansării noului gel de duş, Dove VisbleCare. Care trebuie să aibă capacităţi miraculo-spumante, mă gândesc, ca să  nu-i ia poliţia pe oamenii ăştia, cu spume cu tot.
Acuma, sper să ţină doamna vreme cu domniţa îmbăiată, că la ora aia de sfârşit de aprilie, tare mă tem c-o pândeşte vreo răceală pe la colţuri.
Ai grijă, maică, şi nu-ţi uita maieul! 😉

Articolul anterior

Viitorul e un gând

Articolul următor

V-aş povesti atâtea lucruri…

7 Comentarii

 1. Alexandra Brovchin

  ha ha ha…citisem si eu despre asta. Chiar am maine examen la Universitate, dar e abia la 2, nu stiu daca mai prind “spectacolul”.

  P.S.: Ne-am cunoscut marti, la Elle.

 2. ce maieu? se face dus cu maieu???

 3. eu am vazut anu trecut, pe varianta clujului, o femeie se spala (complet dezbracata)… nu pot sa spun ca a fost o imagine placuta, dar am excalamat:
  – Macar asta se spala!

 4. …as recomanda tricoul….alb….si subtire 😛 .

 5. BoBy(eu si...)

  Sigur, domnisoara nu va fi dezbracata.Va purta ultimul model de costum de baie, format din trei piese: palariuta, ochelari de soare si slapi, ca sa nu raceasca in momentul cind o sa iasa din spumele Dove, in ritmurile celor de la Radio ZU,iar presa va cataloga evenimentul TABU.

 6. e pe baza de costum de baie:)

 7. :)) si pe bilete

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 130 queries in 0.144 s