Viitorul e un gând

Cred că aveam nevoie de asta. Vă invit să aveţi răbdare. Uneori şi mie îmi vine să-mi scot mintea de la loc. Să văd cum e să trăiesc doar cu inima. Cu ghilimele. Atâta , cât să mi se facă dor. De gânduri.

E Eckhart Tolle. Ca să ştiţi, dacă vreţi să vedeţi şi alte conferinţe de-ale lui.

via

Articolul anterior

Când ştii, nu mai pui întrebări

Articolul următor

Va face duş în Piaţa Universităţii!

10 Comentarii

 1. emi

  Iti recomand “Din tainele vietii si ale universului”, de Scarlat Demetrescu. O carte impresionanta avand in vedere ca a fost scris a in 1939.

 2. Am trecut-o pe listă. Momentan citesc ceva despre medicina intuitivă (foarte foarte interesant), urmează cărţile prof. Dulcan, apoi recomandarea ta. Sper ca până la sfârşitul anului să apuc 😛

 3. Zany

  imi place cum descoperi tu tot felul de chestii care sunt pe net de muuult ;)). im place, pt ca pari exact ca un copil care acum creste. :). care acum descopera :).
  Creste Copila! 🙂

 4. crezi ca toata lumea le-a vazut? daca inca cineva “descopera” impreuna cu mine, postul a meritat efortul!

  si da, creste. 😀

 5. Zany

  eu nu ti-am blamat efortul!.. am zis doar ca imi place! 🙂

 6. eu nu l-am vazut, ma bucur ca e publicat… o sa ma uit pe seara… ca e lung… si la birou…e de prost gust sa ma uit la acelasi filmulet, e altceva daca sunt 10 de cate 10 minute, decat 1 de o ora juma 😀
  Oricum, eu zic mersi, din primele 3 min. mi-am dat seama ca vreau sa il vad.

 7. Imi place Eckhart Tolle, am mai vazut conferinte sustinute de el. Este un om minunat de la care avem de invatat multe. Si ma bucur ca nu este singurul.

 8. nush daca ai trecut pe acolo, era si pe blogul vechi – the redesign of a culture (proiectul venus). o lume in care nu mai exista competitia materiala dintre indivizi pentru ca nu mai exista bani. o astfel de detasare generala ne-ar putea aduce in acel loc special al trairii constiente.

  da, e foarte dificil sa renunt la modelul actual de gandire, iar eu incerc sa ma corectez in fiecare zi. i might fail eventually in the real life, but now i’m happy. omu’ are dreptate, nu exista probleme reale.

  welcome to the soulja side!

 9. Valeriu

  Miruna, viitorul este intotdeuna un gand, adica…viitorul nu il poti tine de mana… cat despre rest…depinde doar de tine 🙂

 10. BoBy(eu si...)

  Prezentul este trecutul viitorului.
  “viitorul si trecutul
  sunt a filei doua fete,
  vede-n capat inceputul
  cine stie sa le-nvete;
  tot ce-a fost si o sa fie
  in prezent le avem pe toate,
  dar de-a lor zadarnicie
  te intreaba si socoate.”
  Este indispensabil sa stim de unde venim, unde mergem, de ce suntem aici si pentru ce. A trai pentru a trai, a minca pentru a exista, a lucra pentru a minca nu pot sa fie unicul tel al vietii.Fara indoiala trebuie descoperita enigma existentei noastre, trebuie sa intelegem sensul vietii.Dar pentru toate astea trebuie, asa cum spunea si E Tolle ,sa fim prezenti, sa traim prezentul si sa nu gindim totul pentru viitor.Pentru ca prezentul este clipa cu care ne intersectam, ca sa ne percepem.
  In fata mea Eu, in spatele meu EU.
  Ca sa ma pot zari in oglinda, m-am intersectat cu o clipa.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 144 queries in 0.181 s