Dreptul copilului la tată

Mi s-a făcut pielea de găină şi m-am simţit mică şi nerecunoscătoare când i-am citit prima dată blogul.

Ştiţi cine e Daniel Răduţă? Cu siguranţă.

Daniel e un tip din generaţie cu cel mai bun prieten al meu. Îi e soţ Ralucăi şi viitor tată al băieţelului lor. Care va veni pe lume în martie. Iar la numărătoarea de luni, mi-a dat că probabil au aflat sexul bebeluşului şi nefericitul diagnostic al lui Daniel cam în acelaşi timp. Mi-am imaginat toată bucuria pe care au avut-o la aflarea veştii că Raluca e însărcinată, îi şi văd la coadă la ecografii, precis deja au acasă şi poze cu pruncul. Cred că i-au ales şi numele.
Mai rămâne să îl ţină în braţe şi să-l înveţe poezii.

Şi mai rămâne ca şi pruncul să crească şi să-şi amintească. Dar pentru asta, el are nevoie de timp. Iar timpul costă bani. Vreo 150mii de euro, de data asta.
Cam tot atâta, cât dreptul unui copil la tatăl lui.

Noi, oamenii, nu putem face minuni, nici măcar atunci când suntem doctori. Însă putem încerca să contribuim la ele.

Articolul anterior

Slăbeşte cu cap

Articolul următor

Dragă, am început să mă cam satur

9 Comentarii

 1. multe multumiri. l-am cunoscut pe daniel si imi doresc din suflet sa-l intalnesc… fericit, tatic si sanatos.

  0
 2. Bebe se va chema Vlad 🙂

  0
 3. Oana, nu e cazul de mulţumiri, fiindcă nu pot să spun “cu plăcere”

  Diana, vezi, ştiam eu că ei ştiu deja! 😉

  0
 4. Oamenii pot face multe împreună… 🙂

  0
 5. Stii ce nu inteleg eu? De ce nu se gasesc bani sa facem si noi asemnea clinici in Romania? Va spun eu ca ar veni si strainii sa se trateze aici.

  0
 6. Fiecare face cate ceva pentru Daniel. Nu am vazut demult o asemenea adunare de forte pentru un scop atat de nobil. Dar imi pare rau ca blogosfera a avut nevoie de o campanie de genul asta, ca sa fie mai unita…

  0
 7. poate imi voi atrage niste pumni dupa ceafa, dar ma macina si pe mine o intrebare. cum mama masii pentru Cristi Minculescu s-au gasit 50 mii euro pentru transplant si pentru altcineva nu se gaseste? imi place Iris, imi place muzica lor, dar nu pot ramane indiferent la acest aspect. de ce pentru unii se poate iar pentru altii nu?

  0
 8. morbo

  in pana mea, ce face statul asta? sau, mai bine zis, sper sa dispara statul asta si sa apara naibii un stat unit european. poate asa nu o sa mai trebuiasca sa se faca campanii din astea pentru sute si sute de oameni. statul roman e degeaba si sper sa prind ziua cand n-o sa mai existe.
  cati bani am tot donat…sume relativ mici,pentru multi necunoscuti, si niste milioane bune de lei vechi pentru unu’ pe care-l si cunosteam personal.
  nu ma laud, vreau doar sa arat cat de jalnic e statul.

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 128 queries in 0.320 s