Doamnelor şi domnişoarelor, o invitaţie

Mâine seară de la 7, in Memento Caffe & Lounge (str J. S. Bach nr. 3) se întâmplă un eveniment cu discuţii pe tema cancerului de sân.

Ăştia la şcoală ştiu că ne-au zis că la ora actuală cancerul de sân nu mai e considerat o afecţiune malignă, ci mai degrabă o boală cronică. Însă cu specificaţia de a fi depistat în stadii incipiente.

Există programe naţionale de monitorizare pe linie feminină într-o familie cu astfel de cazuri. Ştiu doamne care au fost contactate să intre în program. Şi mai ştiu că vorbim mult despre o grămadă de lucruri, însă mereu la persoana a treia. Fiindcă pornim de la supoziţia că nouă nu ni se poate întâmpla.

Dar orice ne-ar zice marii doctori la şcoală şi oricum ar arăta statisticile, aşa un diagnostic îţi stă pe creier şi nu te lasă să dormi. Aceste campanii de informare nu sunt o prostie. Fiindcă şi azi, când ea, informaţia, e la un click distanţă de noi, eu primesc e-mailuri în care sunt întrebată dacă de la sex oral poţi rămâne însărcinată. De parcă am fi la capitolul Bravo Girl cu targetul coeficiente subunitare. Ce vreau să spun: nu înseamnă că, dacă ştim că ne putem documenta oricând, o şi facem.

Evenimentul e organizat de Samsung Pink Ribbon, fiind unul din mai multe puncte pe harta unei campanii pe această temă. Eu mâine după-masă am un examen de dat, după care ţuşti spre Memento. Îmi ţineţi pumnii şi ne vedem acolo.

Apropo, invitaţia oficială arată aşa.

Articolul anterior

În acord cu Sinele

Articolul următor

Dincolo de “manuale”

3 Comentarii

 1. Buna ideea. Ca orice alta campanie care te trage de maneca si nu-ti da drumul pana cand nu bagi la cap ca ti se poate intampla si tie daca nu ai putintica grija.
  Astept evenimentul si in Cluj. Pana una alta, iti dau un telefon sa-mi povestesti si mie 😛
  Te pup,
  Ioana

  0
 2. Dada, asa sa faci! :*

  0
 3. raluca

  poate nu este cea mai buna cale da a face aceasta rugaminte…o fetita de numai 8 ani a fost diagnosticata cu tumoare la cap,iar suma tratamentului pe care trebuie sa il faca depaseste cu mult puterile financiare ale familiei sale. Un post pe blogul tau probabil ne-ar ajuta sa strangem suma respectiva. Multumin anticipat:|

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 129 queries in 0.304 s