Mişcare pentru sănătate

Ideea asta mă tot bântuie de la o vreme, mai ales în perspectiva viitorului care se va transforma în prezent la un moment dat. Ştiu că la şcoală, proba de rezistenţă era aia la care mereu mă lua cu leşin. Iar în liceu nici măcar nu mă mai sinchiseam, îi ziceam profului că prefer un 2 din burtă, decât să-mi dau ochii peste cap în toată splendoarea lor.

Câţiva ani mai târziu, am ajuns să îmi scârţâie toate articulaţiile şi să iau medicamente ca bunicii. Ca să nu mai zic ce  mă îngrozeşte ideea unei eventuale sarcini, probă de rezistenţă maximă pentru oasele mele, micuţele.

În altă ordine de idei, am auzit că în Parcul Tineretului au montat oamenii nişte aparate pentru mişcare în aer liber. Asta e chiar superfain! Mi-aş dori să vă spun că le-am văzut cu ochişorii mei, că le-am folosit cu mânuţele şi picioruşele din dotare, dar nici poze nu am.. Aşa că, până mă apuc eu de lucruri (că la teorii sunt prima) vă arăt ce au făcut alţii sâmbătă, în Plaza:

E bine că unora chiar le pasă şi nu se rezumă doar la a STA şi a da din vârfurile degetelor… Ar trebui să luăm aminte. Şi exemplu.

Articolul anterior

Azi si maine sunt la Sala Palatului

Articolul următor

Status de duminică seara

6 Comentarii

  1. Citeam acum ceva timp, pe un blog, despre parcurile din China (Shanghai, dacă nu mă înşel) unde sunt montate astfel de aparate şi oamenii ies, cu noaptea în cap, să facă mişcare. Orice fel de mişcare. După posibilităţi. Mi se părea a fi o “poveste” şi-atât, căci prin partea asta de lume o astfel de imagine stârneşte un zâmbet amar. Ar fi frumos să nu mai fie aşa.

  2. la cluj in parcul central exista asa ceva. niste aparate pentru miscare. exercitiile se bazeaza pe masa corporala a fiecaruia. initial am zis ca mult nu vor rezista, dar spre surprinderea mea, inca mai sunt acolo, inca sunt in conditii bune, inca lumea le mai foloseste.

  3. Irina M

    hey! Si eu imi doresc atat de mult sa pot face miscare, dar la fel ca majoritatea, nu am foarte mult timp la dispozitie. Am gasit de curand, un alt blog miciobiceiurisanatoase.ro, cu tot felul de sfaturi despre cum sa ai un stil de viata echilibrat si au si doua articole despre mersul pe jos si sesiunile la sala de fitness, cu detalii despre beneficii si how to

  4. am fost eu in tineretului si am vazut aparatele si le-am si incercat. Arata foarte bine ce au facut acolo si deocamdata sunt in perfecta stare de functionare. Sa vedem cat mai dureaza

  5. Acum port un tricou “sa facem miscare”. Ca bine stau in patut cu laptociul in brate!

  6. Ma, eu nu cred ca nu putem fiecare sa ne rupem cate doua ore in doua zile din saptamana sa zicem, ca sa facem miscare; Abonamentele la sala nu-s asa scumpe. Trebuie doar sa vrei. Blondo, mai trage pe cineva de maneca si mergi la sala. Singura n-o sa poti sa ai grija de articulatii.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 128 queries in 0.176 s