Nu regret nici o calorie!

Sunt în Cluj câteva zile, cu pedodonţia după mine, că studentului îi şade bine cu ştiinţa şi blondelor, cu drumurile. Când se combină, nu tre’ să dea cu resturi prin toamnă. Aşa că ne dăm silinţa. Dormim orele de frumuseţe, mâncăm tot din farfurie, să nu dăm motive universului să nu ursească vreo figură faină la examenul de săptămâna viitoare.

În fine, ideea era alta.Ştiţi Music Pub-ul din Cluj? Ăsta era un fel de local – pe vremea studenţiei mele :P- unde am intrat de vreo două ori şi m-am jurat că never again. Nu mă încadram în target, ca să mă exprim finuţ. Dar după ce am salivat vreo jumătate de oră pe blogul lui Adi Hădean (dacă n-aţi luat micul dejun sau n-aveţi o alună ca premiu de consolare, nu vă recomand să faceţi click, eu v-am zis, să nu ziceţi după aia…) am hotărât că în seara asta tre’ să fac o verificare, dacă oamenii ăştia chiar există sau s-au inventat pe net.

Rezultatele cercetării: pozitive. Groaznic de pozitive, că am mâncat “o” bunătate de “ceapă”, cum zic ei, adicătelea un fel de sandwich din lipie, cu chipsuri şi sos irish. Da’ sandwichul ăsta e cu fentă, că e unul cât mai multe, cum să zic… Adică, mănânci, domne!

O'ceapa

Şi aşa să vă imaginaţi, că am mâncat ca un copil cuminte tot din farfurie! (Bine, am primit şi niţel ajutor, dar neglijabil aş zice).

Treaba e că mi-a picat bine. Şi masa, dar şi compania. L-am cunoscut şi pe Andrei Crivăţ, care e genul de personaj mai simpatic în realitate decât pe net. Am povestit de toate, de la viermi în farfurii până la chirurgie pe creier, complicăciuni, ce mai… Şi dacă tot s-au încins poveştile şi poftele, ne-om vedea şi mâine, pe sară, tot acolo. Irish&Music Club. Şi dacă mai apăreţi careva, să n-aveţi pretenţia să-mi împart porţia cu voi 😉

*poza e făcută la mine în farfurie, de Adi

Articolul anterior

Cu cât mai mică, cu atât mai bine

Articolul următor

Lista apelurilor neefectuate

11 Comentarii

 1. Cum spuneam, mi-e ciuda pe tine si pe toti cei care ajung la Adi si la Andrei inaintea mea. Am zis. 😀

 2. Ma bucur ca ti-a placut O’Ceapa. Sper sa ai timp sa incerci toata gama de o’sandwich-uri 🙂

  PS: la naiba, ce horror suna “de la viermi in farfurie pana la chirurgie pe creier”. In realitate parca n-o fu asa de rau cum suna :))

 3. nina, cică unii au venit de la Timişoara special pentru sandwichurile minunate. Poate faci şi tu istorie, venind de la Bucureşti 🙂

  andrei, când mi-oi putea lua de la voi şi un stomac în plus o fi şi mai bine! iar cu poveştile, niciodată nu ştii ce iese când se bagă blondele 😛 sau cum îţi merge vestea pe bloguri

 4. hmmm. bună dimineaţa. negreşit să vii:-)
  nina, mă tot rog de tine şi încerc să te ademenesc de foi oi oi, şi tu …

 5. Ce fain..ar fi fain de asemenea sa mananc si eu azi :))
  ms ca mi-ai facut pofta 🙁
  😀

 6. Să ne ploo noo-n gură, mulţumim.

 7. hm. mi-ai facut pofta…

 8. Sunt putin invidioasa! :))
  Mi s-a facut o pofta… cred ca fac o vizita la Cluj unui prieten 🙂
  Hei!
  Pofta buna si distractie placuta!
  PUP!

 9. Ai venit in Cluj si n-ai zis nimic… Acuma oi fi eu super-busy, dar sa fim seriosi, pentru tine imi fac oricand timp!
  Azi am in plan sa-ti rapesc cateva minute. Ce parere ai?
  Te pup

 10. Mai stai prin Cluj. Poate ne vedem duminica:D, cand ne intoarcem din Oradea:D.

  Cat despre Adi Hadean un super bucatar si om.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 150 queries in 0.211 s