Atenţie la pietoni!

Pietonii” strikes again

Am găsit pozele astea făcute de mine la ultimul drum spre capitală, drum petrecut mai mult pe loc şi deloc decât schimbând viteze şi apăsând acceleraţia.

Şocul meu s-a întâmplat, de fapt, mai demult, când am pornit-o pe la 6 dimineaţa de acasă şi m-am trezit pe Valea Oltului depăşind, ce credeţi, PIETONI! Jeeeeez. Copiluţi cu ghiozdane în cârcă şi ochii mijiţi de lene, ca să nu mai zic ce zgribuliţi de frig, la ora aia, când nici iarba nu creşte. Wow. Şi nu era unul, ci mai mulţi. Iar mama mi-a explicat că sunt copii de prin sate, care merg la şcoală.

Tulai, muma meah! zice o vorbă din bătrâni. Mai există oameni în ţara asta care îşi riscă viaţa pentru şcoală (ai văzut funnyvideos?!).  Voi ştiţi ce curbe nebune îs pe acolo? Ce accidente horror? Da’ micuţii ăştia ce vină au!!! Eu încă sunt îngrozită.

*post datând din ziua a 22a a lunii octombrie din secolul vitezei şi mileniul trei, imagini de pe şoseaua care uneşe fosta capitală culturală europeană cu capitală europeană de acte în regulă, din mândră ţară membră a Uniunii Europene cu semidrepturi semidepline. La semiviaţă.

Articolul anterior

Forta Liubelor

Articolul următor

Tinuta obligatorie: vocea

12 Comentarii

 1. A.I.

  si eu intalnesc foarte multi copii, dimineata, cand mai plec de la tara. la ora 8 trebuie sa fac slalom printre carute, batrani iesiti sa cumpere paine si grupuri de copii care pleaca la scoala. chiar daca la scoala din sat sunt clase I-VIII, mie mi se par toti niste gagalici de clasa I :).

 2. Nu văd nimic neobişnuit în ultima poză. Din păcate.

 3. mim

  De aia iti trebuie un act ca sa poti conduce o masina. Tu trebuie sa fii mai responsabil ca omul simplu de pe marginea drumului.

 4. Merg des pe Valea Oltului în ultima vreme; ai dreptate.

 5. partea buna este ca pietonul circula pe partea corecta. partea mai putin buna este ca e prea in drum 🙂

 6. Acu imi si dedici posturi blondo ma simt flatat 😛

  Ce sa zic tot systemu si tara de kkt is de vina pt aceasta situatie

  La tara la noi e TRAGEDIE (vezi stirile de la ora 5 si lipsa totala de civilizatie a multor oameni de acolo nu ca orasenii ar fi mai breji da oras internet etc mai ai sanse sa te cizelezi)

  Nu am zis ca merita sa te risti pt sc da nu in ro 🙂 ca viitoru nui deloc asigurat daca esti bun la sc prin tarisoara noastra …

  Gata nu ma mai cert cu nimeni ti-am promis 🙂

 7. Vai de cand nu am mai auzit “tulai muma mea” 🙂 🙂 It made my day

 8. morbo

  boita, caineni, robesti, gura vaii, bujoreni si inca unul, nu mai stiu. radare, zic. de aia sunt acolo ppl! nu ca sa enerveze soferii. enervant e ca nema autostrada, ca pietonii ca pietonii, dar atatea masini n-au ce cauta pe asa o sosea. n-au incotro insa, ca traim in romania, etc., etc.

 9. Ca soferi, dar mai ales ca oameni, trebuie sa avem tot respectul fata de copiii astia care fac sacrificii sa invete carte.
  E pacat ca printre noi mai sunt si dobitoci care nu incetinesc nici in apropierea trecerii de pietoni, sau care parcheaza masina pe trotuar de se intampla accidente ca cel de la Baia Mare.

 10. eh… bucura-te ca mergea pe partea care trebe…!!!

 11. niste copii care se duc la scoala.
  ce e deplasat in poza? bravo lor ca se duc.
  poza e dintr-un sat (ca-s case). acuma na, si eu sunt sofer [non-blond, dar virtual-blond cu siguranta] si stiu cum iti sta inima in loc cand vezi pe strada: o ceata de copii, o MINGE (god, cand mi-a iesit pustiul de sub masina dimineata ca “intrase dupa minge” am zis ca mor acolo pe loc in parcare) care obligatoriu e urmarita de un copil, un caine, o pisica, un cal, o caruta, o ceata de batrani, un postas pe bicicleta. acu’ ce sa facem? nu ne place cu masina? ne dam cu trenul. sau cu avionul…. nu?

 12. are dreptate cetateanu’

  turmentat:)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.508 s