Evenimente in miezul saptamanii?!

Nu ştiu alţii cum sunt şi cu ce se ocupă, dar oamenii, în general, în timpul săptămânii, cam de luni până vineri, cam de dimineaţa până MĂCAR la amiaz au treburi. TREEEEEBUUUUURI, domne, se aude?!?!?!

Nu pricep eu următoarele: cum de multe dintre evenimentele de soi, conferinţe deştepte la care s-ar uita şi blonda ca mâţa-n calendar au date fixate când ţi-e lumea mai dragă, de numa’ de din alea n-ai vreme, ex: în mijlocul săptămânii. Şi dacă se poate să ţină şi vreo trei zile aşa, e şi mai bine. Ca să te enervezi suficient cât să nu îţi mai pară rău că n-ai scos leul din buzunar pentru ilumare, dar ai şi rămas într-un întuneric iremediabil.

Gizăz craist, people, oamenii mai au servicii, şcoli, unii tre’ să şi frecventeze şcolile ca scop principal al zilei. Puneţi şi voi evenimentele alea într-o zi şi la o oră să poată ajunge şi medicinistele încercănate!

Articolul anterior

Blondele si boxul

Articolul următor

Facem copii?!

14 Comentarii

 1. Asta-i viata.Probabil ca persoanele care se ocupa cu aceste conferinte au program incarcat si sunt disponibile doar la mijlocul sapt.
  Nu dispera precis o sa mai apara si altele.

 2. Sau ia o zi libera daca este asa de important evenimentul respectiv 🙂

 3. In miezul saptamanii iti mai faci loc, in weekend iti iei concediu.

 4. e timp de toate, numai ca invers proportional cu intensitatea cu care vrei sa le faci.

 5. Adevar graiesti! La Timisoara e festivalul Dramaturgiei si ma zgarii pe ochi ochi zilnic de cand a inceput. Abia am prins 3 piese pana acum.

 6. Oferta e in functie de cerere…

  Evenimentele astea neimportante sunt in toiul saptamanii, pentru ca week-endul e plin cu evenimente mult mai importante: festivalul berii, festivalul vinului, meciul nationalei, vreun concert de mezeluri, etc. Daca majoritatea prefera betii si manele, ce sa faci?

 7. Cred ca te referi la congresul de stomatologie care are loc zilele astea la BUc pai ce sa zic oameni care sunt prea tari si vin la astfel de conerinte au luxu de a veni la astfel de ore (dentistu meu sia luat liber sa vina ..)

  Eu nu am treburi ziua 🙂 care nu poa sa fie amanate pt o chestie interesanta

 8. Stai sa vezi in toiul zilei cata lume este la cumparaturi, la Ikea etc…plin ochi!
  Ma intreb cateodata: lumea chiar nu merge la servici? 🙂

 9. mugur. fluier, nu disper pentru atata lucru. am altele care stau la coada disperarii.

  Stefan, la mine la sc “o zi libera” costa bani si recuperari. Not nice.

  C|neva, in weekend dam sign out, nu ne mai spalam la fund, pe dinti, nici apa la wc nu o mai tragem. ca deh, ne odihnim. :p

  Ligia, timpul e al nostru, il impartim dupa bunul plac. Eu insa mai am de invatat la capitolul administrare temporo-spatiala.

  Cris, hai ca se putea si mai rau 😉

  Sabotor, iar alora care organizeaza evenimentele in timpul saptamanii le place si lor micul si berea 😉

  funny, 😉 tu citesti ganduri. Azi am aflat ca accesul la congres e contra taxa 🙁 iar pentru a merge la exozitie primim liber de la sc 😉 tanananaaaa. Cred ca mi-au citit astia postul 😉

  Taina, daca nu lucrezi acolo, nici la scoala nu te duci -ca stai toata ziua pe net- ce faci, draga, la Ikea in toiul saptamanii??

 10. Tu draga am chiulit si eu de la servici si m-am furisat la Ikea, na! 🙂 😀

 11. Blondo nu citesc ganduri … doar stiu ce si cum

  Cat despre Ikea si restu orasulii da e ciudat caci in occident in timpu zilei e pustiu si la noi e plin ochi … da nah cum nimeni nu munceste in tara asta 🙂

 12. ix

  o alta metoda .

 13. Cristian

  Daca nici la inceput de an, nu poti sa tragi un mic chiul … 🙁

 14. Andrei Bugeac

  Incercanate…:)

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 145 queries in 0.137 s