Webstock. Hop si eu!

Am fost prezentă, am fost atentă, doar concentraţia de cofeină din sângele meu era sub limitele necesare. Necesare acestei săptămâni nebune. Nebune în cel mai bun sens.

I-am văzut pe toţi la un loc, pe unii abia i-am recunoscut şi am plecat mai devreme decât mi-aş fi dorit, întrebându-mă unde e tot hahatul din blogosferă. Ăla îndelung bălăcărit. Că mie mi-au părut oameni civilizaţi, chiar foarte prietenoşi. O parte frumoasă a Bucureştiului -azi la Webstock. Felicitări organizatorilor, îmi imaginez că e multă muncă să faci așa ceva. Păcat că nenea de la parcare mi-a cerut 50 lei când mi-am recuperat maşina din parcarea hotelului gazdă, vreo zece ceasuri mai târziu. Jeeeeeez.

Ca să revin, nu mi-a venit să cred ce atenţie distributivă pot avea unii. (Ştiţi cum e, fiecare apreciază ceea ce nu are :p) Erau oameni cu laptopuri pe genunchi, concentraţi pe problema din monitor, cu degetele pe taste şi gândurile conectate la două realităţi. Pentru că am urmărit: râdeau la glumele de pe scenă. Lângă mine şedea o tanti (lângă blondul ei turbat, eu dădeam brunetă, deci, am fost sub acoperire) care a vorbit non-stop la telefon. Cică: “sunt la o conferinţă, dar te pot asculta.” Înainte de a o admira, m-a enervat. Lipsa mea de atenţie distributivă nu-mi permitea să fiu atentă decât la conversaţiile ei. Care nu mă interesau de nici o culoare.

Oricum, cât am văzut, mi-a plăcut, cafeaua bună 😉 . Mai vreau.

Articolul anterior

Profesionisti in vanzari

Articolul următor

Cine te va ţine minte

11 Comentarii

 1. Ai plecat prea repede ca sa putem face cunostinta:). data viitoare nu scapi:P. Chiar a fost frumos, constructiv si s-a socializat mult. Ce inseamna sa aduni peste 400 de persoane, cei mai multi bloggeri

  0
 2. tu erai undecover ? te vopsisei ?

  0
 3. BabyRacy

  hehe! la mine parcarea a fost moculitza:P….sorry for you:(

  0
 4. Deh, mai nene, eu am parcat la 2 km ca nu stiam ca au parcare 😀 !

  0
 5. Asta e cu parcarile cu tot get use to it

  Cat despre astfel de conferinte eu am o parere aparte pe care prefer sa nu o zic pt ca siur imi sar unii “destepti” in cap …

  0
 6. Sorin, am plecat repede. dar lasa, suntem tineri, avem toata viata inainte :p

  necenzurat, nicidecum, eram doar glumeata. sau incercam sa fiu. in post.

  c|neva, vezi iulia :))

  BabyRacy, trebuia sa-mi zici si mie, tuuuh! :p

  Marius, acum stii…pentru orice eventualitate in care iti vine cheful de aruncat cu banii

  funny, a fost chiar fain, you can trust me.

  0
 7. Nici tu nu prea semeni cu poza de pe gravatar 🙂 Oricum, sper ca la alte evenimente sa stai si tu mai mult… bloggerii chiar se distreaza pana in zorii zilei urmatoare… spre surprinderea multora.

  0
 8. dazz, si eu. Am pierdut multe, dar castigat enorm. In aceeasi zi.

  Buddha, haidi, bre, ca samana…

  0

Leave a Reply

© 2007-2020 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 154 queries in 0.223 s