Webstock. Hop si eu!

Am fost prezentă, am fost atentă, doar concentraţia de cofeină din sângele meu era sub limitele necesare. Necesare acestei săptămâni nebune. Nebune în cel mai bun sens.

I-am văzut pe toţi la un loc, pe unii abia i-am recunoscut şi am plecat mai devreme decât mi-aş fi dorit, întrebându-mă unde e tot hahatul din blogosferă. Ăla îndelung bălăcărit. Că mie mi-au părut oameni civilizaţi, chiar foarte prietenoşi. O parte frumoasă a Bucureştiului -azi la Webstock. Felicitări organizatorilor, îmi imaginez că e multă muncă să faci așa ceva. Păcat că nenea de la parcare mi-a cerut 50 lei când mi-am recuperat maşina din parcarea hotelului gazdă, vreo zece ceasuri mai târziu. Jeeeeeez.

Ca să revin, nu mi-a venit să cred ce atenţie distributivă pot avea unii. (Ştiţi cum e, fiecare apreciază ceea ce nu are :p) Erau oameni cu laptopuri pe genunchi, concentraţi pe problema din monitor, cu degetele pe taste şi gândurile conectate la două realităţi. Pentru că am urmărit: râdeau la glumele de pe scenă. Lângă mine şedea o tanti (lângă blondul ei turbat, eu dădeam brunetă, deci, am fost sub acoperire) care a vorbit non-stop la telefon. Cică: “sunt la o conferinţă, dar te pot asculta.” Înainte de a o admira, m-a enervat. Lipsa mea de atenţie distributivă nu-mi permitea să fiu atentă decât la conversaţiile ei. Care nu mă interesau de nici o culoare.

Oricum, cât am văzut, mi-a plăcut, cafeaua bună 😉 . Mai vreau.

Articolul anterior

Profesionisti in vanzari

Articolul următor

Cine te va ţine minte

11 Comentarii

 1. Ai plecat prea repede ca sa putem face cunostinta:). data viitoare nu scapi:P. Chiar a fost frumos, constructiv si s-a socializat mult. Ce inseamna sa aduni peste 400 de persoane, cei mai multi bloggeri

 2. tu erai undecover ? te vopsisei ?

 3. aia blonda :))

 4. BabyRacy

  hehe! la mine parcarea a fost moculitza:P….sorry for you:(

 5. Deh, mai nene, eu am parcat la 2 km ca nu stiam ca au parcare 😀 !

 6. Asta e cu parcarile cu tot get use to it

  Cat despre astfel de conferinte eu am o parere aparte pe care prefer sa nu o zic pt ca siur imi sar unii “destepti” in cap …

 7. Sorin, am plecat repede. dar lasa, suntem tineri, avem toata viata inainte :p

  necenzurat, nicidecum, eram doar glumeata. sau incercam sa fiu. in post.

  c|neva, vezi iulia :))

  BabyRacy, trebuia sa-mi zici si mie, tuuuh! :p

  Marius, acum stii…pentru orice eventualitate in care iti vine cheful de aruncat cu banii

  funny, a fost chiar fain, you can trust me.

 8. Deja ma oftic.

 9. Nici tu nu prea semeni cu poza de pe gravatar 🙂 Oricum, sper ca la alte evenimente sa stai si tu mai mult… bloggerii chiar se distreaza pana in zorii zilei urmatoare… spre surprinderea multora.

 10. dazz, si eu. Am pierdut multe, dar castigat enorm. In aceeasi zi.

  Buddha, haidi, bre, ca samana…

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 138 queries in 0.134 s