Două veşti bune şi încă ceva

Felicitări! Aseară beam o limonadă la LA TURN din Piaţa Mare (super renovarea, nu am fost de când au deschis, iar chelnării foarte amabili. Te şi dezbracă ei.) când, la intrare, îmi arunc ochii pe noutatea în materie de reviste cu distribuţie gratuită din presa locală. Oare pot spune aşa?

E vorba de o revistă cu profil auto, prima de acest gen din Sibiu (nu ştiu dacă or mai fi prin ţară). E un fel de 7 seri sau 7 nopţi sau doi la distracţie sau cum i-o zice, cu diferenţa că zice de maşini. De la Adam şi Eva ai maşinilor până la super-fotomodelele sau savantele zilelor noastre, în echivalent auto, evident. Şi cu diferenţa că 7 seri n-au văzut câte zile şi nopţi au avut ei editoriale scrise de o blondă. tananananaaa. Devinind serioşi (I can do that, too), vreau să le doresc mult mult succes băieţilor şi spor la treabă. Şi când zic “băieţilor” nu mă refer strict la cei doi şefi, ci la întreaga echipă, care a muncit enorm, fără a fi scutită de poticnelile începutului. Eu cred că formula e de succes, că vom scrie mai deştept şi vom configura mai isteţ, vom conduce maşini puternice (ca să scriem despre ele, evident) şi vom sărbători mulţi ani de la primul număr Speed Magazine. Dacă sunteţi prin Sibiu, căutaţi-o la cafenele, baruri sau restaurante, precum şi la spălătorii sau reprezentanţe auto.

A doua veste bună este că de azi, în Sibiu funcţionează o spălătorie auto care vine ea la tine acasă – Express Carwash. Ideea mi se pare bine-venită şi chiar weekendul ăsta m-am gândit să le dau un telefon, că eram în nu una, ci în trei crize de timp. Dar ştiam că se chefuiesc pe la munte şi n-am îndrăznit să deranjez 😉 Succes băieţilor şi spor la treabă!

Iar asta, de înviorare 😉

Rednex – Old Pop in oak

Articolul anterior

Cauzele imbolnavirii

Articolul următor

Se cauta Talentul Anului la Premiile Ioan Chirila

13 Comentarii

 1. Ei hai…puteai sa zici si tu ca ai un articol in revista respectiva, eram aseara in La strada si pana am tot stat pe acolo ti-am citit si articolul. ce amaru ca doar nu ne-a facut mama in masina…. nu? :))

 2. mugur.fluier

  succes si vreme buna baietilor de la Express Carwash ca in caz contrar or sa cam faca foamea

 3. oupppsss…m-am prins mai greu…aproape indescifrabila fraza cu editorialu legata de aluzia cu cei de la 7 seri…..

 4. Blonda sa aibe editoriale intr-o revista auto…. cam rar vezi asa ceva :).. In orice caz, succes.

 5. dorina

  SSSSSUUUUCCCEEESSSSS!Cel mai altfel editorial din toata lumea !

 6. ca tot veni vorba de masini, cred ca ti-am vazut masina azi, sau ai vreun fan cu sticker siblondelegandesc pe masina 😀

 7. Felicitari pentru articol….uite cum te faci tu cunoscuta. In curand o sa ajungi vedeta:D

 8. Dea

  felicitari pentru editorial.Tocmai se intampla aseara sa fiu cu o prietena La Turn, si l-am descoperit.:)).N-am avut rabdare sa il citesc doar acasa.Bafta, si iti tin pumnii

 9. S au deschis mai multe chiar, spalatorii care vin la tine acasa, sunt ecologice si lucreaya cu niste sprayuri , fara apa,Eu aleg tot apa, poa sa vina ei la mine acasa, e ca si cand ma spal pe maine mai bine cu gel de spalat din cutie decat cu apa….Asa ca, mai bine nu!Au venit deja cativa la mine sa se infiinteze….

 10. Da cum ziceam in Cluj Sb chestii putin mai occidentale decat kktu ala de capitala

  Cat despre revista de masini ma lasa rece dar nah succes tie la mai multe articole desi sincer de cand scriu femeile despre masini ? asta e ceva nou 🙂 ma apuc si ru sa scriu despre cum sa se imbrace femeile ca sasa ma pricep mai bine decat multe idioate care se imraca ca dracu …

  Piesa ma facut sa rad 🙂

 11. 1. sper ca sunt si chelnerite la ‘la turn’, ca nu as vrea sa fiu dezbracat de un barbat… si pana “unde” merg?
  2. ai inceput postul ca si cum nu stiai ca apare revista… reclama ascunsa da pe fata? :))
  3. spalatorie auto mobila cu jeturi de apa? ce se intampla, imi fac baltoaca in fata casei? daca vreau sa mi-o spele in timp ce sunt la restaurant? nu iau amenda ptr baltile facute?

 12. te manc de vie. te vopsesc de la radacina. o sa fi roscata… las ca pun eu mana pe tine. de masini iti arde tie?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 149 queries in 0.370 s