Familia absentă pe blog

Din noiembrie 2007 am blog. Mi-am pus gândurile şi emoţiile acolo, fără nici cea mai mică intenţie de a le arăta cuiva. Era pur şi simplu o strămutare din word pe blog. Şi încet-încet au apărut comentarii, oameni care reveneau să citească. Fără să zic eu, băh, aici sunt, blondă şi cu gura mare. Intra lumea, cam maxim două persoane constant, să zic. Da, 2 persoane! Şi acum intră peste 200 pe zi. E puţin, ştiu, dar pentru mine înseamnă ceva.

De la o vreme a început să intre şi mama. Cam de la Crăciun şi de la povestea cu cea mai frumoasă maşină din lume. Iar de la o vreme s-a transformat în PRul blogului fără ca măcar să-şi dea seama. Tata a văzut blogul în “poze” şi în câteva printuri. M-a întrebat când am trecut pe punct ro, da’ ce înseamnă asta. I-am spus că e de bine şi să se bucure pentru mine. Nu l-am “pus” niciodată, şezi şi citeşte. Mi-aş fi dorit, însă, să îşi dorească singur. Nici discuţiile din casă, nici poveştile cunoştinţelor familiei nu i-au stârnit curiozitatea. Iar eu nu vreau să mă întreb de ce, că tare mă tem de răspuns.

Cam atât cu familia şi vizitatorii blondelor. Mama e singura prezenţă şi colo şi colo. Şi de aceea are acces nelimitat. Inclusiv la sufletul meu. Şi l-a câştigat, că ăsta nu vine la superofertă. În rest, am două prietene care intră mereu şi lasă urme :=). Doar una din ele cu blog. În rest, blondele sunt mai căutate de străini decât de ai lor.

Şi mă întrebam dacă e un fenomen izolat sau răspândit. Dacă, în general, familia dovedeşte aversiune faţă de blogul omului. Fiindcă, oricât de impersonal ar fi blogul în cauză, cel care te cunoaşte … te poate cunoaşte mai bine. Ăla care te ştie când râzi şi nu e râsul tău, îţi poate citi printre rânduri. Nu-i face lu’ Columb concurenţă într-ale descoperirilor, dar uneori detaliile contează. Deci doar mă întrebam…

Articolul anterior

Încă o campanie a Poliţiei

Articolul următor

Clipul doi anti-viteză

10 Comentarii

  1. Bravo tie ! Daca scrii frumos o sa tot fii vizitata. Dar la un logo te-ai gandit ?
    Cam asa ceva nu iti place ?

    Ar putea fi folosit si ca favicon.

  2. mmm, nu a mers sa editez.Aici e link-ul catre imaginea respectiva.

    http://media.bigoo.ws/content/icon/dolls_mini/dolls_mini_17.gif

  3. heeeeeh 😀 m-am gândit eu, da’ degeaba numa’ mă gândesc… E faină blonda asta cum trage cu ochiul 🙂 şi seamănă cu mine, da’ nu răsare ;)) glumesc

  4. Alexia

    Nu cred că e un fenomen izolat.

  5. Asa se intampla in general. Eu inca n-am ajuns la 200 de vizitatori pe zi, dar cei pana in 100 care ma citesc nu sunt cunoscuti. Cei care ma cunosc citesc mai putin, pentru ca zic ei ma cunosc destul de bine. Iar cei care ma cunosc foarte bine ( prietena si inca 2-3 ) il citesc sa ma traga de urechi cand mai mint sau ascund ceva ;).

  6. Ciudat lucru, pe mine nu ma citesc ai mei deloc deloc. Au tot auzit ba una, ba alta, le-am aratat si ziarul in care-mi aparea periodic cate-un post de blog, le-am zis de premii, de oportunitati, dar nimic.
    Nici fratorul geaman nu-i mai treaz, a realizat ca e ceva de blogul meu cand l-a auzit pe Morar laudandu-ma la radio. Cat despre prieteni, sunt incantati sa ma mai descopere pe ici si colo, dar sunt cam singura internauta din gasca.

    Dar nici n-as vrea. Parca e mai bine sa stai la umbra internetului cu doza ta de mister.

    Oricum, tare misto bumperstickerul pe care ziceai ca-l are mama ta la masina. 🙂

  7. daniel, felicitări pentru prima sută! şi Să creşti mare!

    Ligia, eu tot zic că e păcat că nu intră. Că în felul ăsta nici nu au cum să priceapă ce au crescut acolo lângă ei, vorba aia…

    oricum, felicitări! (şi să nu mă întrebi iar de ce, ca la OC :p )

  8. Familia mea ziceau cas traficant (eu lucrand online deci nu am job da am bani 🙂 ) asa ca stai linistita la tine e bine 🙂

  9. Dea

    Tu la mine nici macar mama nu intra 🙁

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 143 queries in 0.158 s