Don’t date him, girl! hahaha

U talkin’ to me?

Şi pentru că rândurile nenorociţilor din vieţile noastre se îngroaşă văzând cu ochii, iar traseul e mai puţin sinuos decât ne-am dori, drumul se arată cu o claritate neîndoielnică pe direcţia următoare: din lac în puţ.

 Oare cum ar arăta iubirea cu unul luat gata descusut de alta? Şi iubirea ca iubirea, da’ cum ar arăta năbădăile? Sau, mă scuzaţi, chiar asta e ideea principală -zero năbădăi?

a… deci, fără. Da’ fluturaşi aveţi? Că eu altfel nu mă mai joc. Ştiu că băieţii buni există, da’ ce să faci cu ei, când sclavi îţi cumperi de la supermarket. Şi, între noi fie vorba, băieţii cu adevărat buni sunt ăia care te pun pe jar. Da’ să nu mă ziceţi la bunica; pentru ea toti iubiţii mei au fost, sunt şi vor fi olimpici talentaţi, bucătari pasionaţi şi întotdeauna vinovaţi.

Toate ca toate, dar există şi românaşi pierduţi pe site-ul ăsta. Ai curaj să dai un search? 😉 (un post mai vechi pe tema după pasiune, răzbunare cu pasiune găsiţi aici. E filmuleţul ăla cu scenariul semnat de mine.)

 

P.S. Mă gândeam cum ar suna un “Don’t date her, boy“, având în vedere că pe domni lungimea îi avantajează întotdeauna (cea a listei de cuceriri) , în schimb, doamnelor le atrage, ca la FAZAN, titlul de C-U-R-V-Ă.

via Zoso

Articolul anterior

De pe drum culese (II)

Articolul următor

Roz printre giganţi

8 Comentarii

 1. Ar suna mai bine Don’t HATE him girl :P… să fim serioşi, într-o relaţie care a mers prost, fiecare are partea lui de vină. Nimeni nu renunţă la ceva bun fără un motiv întemeiat, aşa că şhhht 😀

 2. Dea

  Am curaj sa dau un search,,,dar nu stiu cat timp vreausa imi aloc pentru asta.Curiozitatea e mai mare!

 3. Tu esti pornita rau:))

 4. @ radu: cine a zis ca era vorba de “ceva bun”???

 5. Rox

  ba da. e bine sa incerci toate variantele, ceara rece..ceara calda..crema… sa ai termeni de comparatie;) plus ca totul contribuie la intarirea sistemului imunitar

 6. Felicitari pentru articol, Miruna! Excelent 😛 .

 7. rux

  imi plac genele rimelate ale farurilor =))

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 139 queries in 0.811 s