E blogul meu şi fac ce vreau!

 

De multe ori am auzit, pe blogul tău poţi face ce vrei. Bun. Eu aşa şi fac, dar să trecem la lucruri seriose :p. Cei care au câteva sute de cititori zilnic? Au ei oare o obligaţie faţă de aceştia? Că atunci când apari zilnic la TV şi ştii că oamenii te urmăresc şi pe net, mulţi oameni, dar diferiţi oameni, te gândeşti oare înainte de a posta, cum va fi perceput articolul respectiv? Oare se fuge de ridicol, oare cât se speculează cititorul? Şi oare cât e convingere proprie şi cât manipulare emoţională. Oare de câte ori se abţine omul să îşi scuipe afară părerea doar de teama de a nu fi catalogat rasist, misogin, barbar, etc. Citind blogul lui Cabral, care e unul din puţinele pe care le-aş recomanda oricui în stare să facă un click cu mouse-ul. În sensul că nu îţi trebe şcoli înalte în ale blogosferei ca să pricepi şi să îţi placă… 

Bloggerii scriu despre orice prostie. În afara blogurilor de nişă.Cică în România nu ai nevoie de aşa ceva pentru a “prinde”. Buuun. E şi adevărată treaba asta, cumva. Pe Bobby Voicu îl urmăresc de ceva vreme, cu toate că habar n-am de ce. Şi m-am semnat de la început Miruna, cu toate că iniţial nici pe blog nu mi-am dat numele real. De când urmăresc traficul, am văzut că de la el vine foarte puţin. Tocmai pentru că mă semnez în felul ăsta, iar comentariile nu put a genialitate. Şi totuşi, îl urmăresc. (acuma o să mă bănuiţi de obsesii şi o să mă trimiteţi să mă caut).La Ahilosu fac aproape zilnic click pe un link de la AdSense. Nici nu ştiu pe care, nici nu mă interesează. E vorba doar de centul ăla de la mine, pe care cred că îl merită. Doar nu mă costă nimic… E ca şi cu ăia de împart fluturaşi pe stradă. Le iau pe toate, dar le arunc în primul coş. Gestul e pentru om, nu pentru reclamă. (iar o să mă trimiteţi la psihiatru) 

Recent mi-am făcut cont pe Twitter. Care înseamnă să-ţi creezi o comunitate la care eşti conectat mereu, iar comunicarea se face prin mesaje scurte, care pot ajunge chiar si pe/de pe mobilul personal. Acuma, habar n-am ce să scriu acolo. Nu e oare penibil să anunţ că m-am trezit cu faţa la cearşaf şi nu mi-am spălat dinţii 3 minute, numa’ 2 juma’, am tras un pârţ şi m-am spălat cu Caramel-Shower Gel. Fiindcă da, lumea se scobeşte în nas şi face pîîîtţ, plus chestii mult mai greţoase. Dar despre pedofili şi cocalari nu ne sfiim să vorbim. Cu toate nu toţi facem ca ei. Şi atunci, unde e limita morală în ceea ce ar trebui scris? 

 

 

later edit: nu ştiu ce figuri de weekend face wordpressu’, dar anumite linkuri nu vrea să le posteze colorat. Da’ îi vin eu de hac, nu vă temeţi!

Articolul anterior

Prejudecâţi şi paradoxuri în blogosferă?

Articolul următor

Unde dai şi unde crapă

4 Comentarii

 1. Da serios acuma ! Tu faci si part?!? 🙂 Cate e gluma e panarama , referitor la ceea ce ai scris , si ma refer la primele randuri , eu sunt de parere ca poata sa faca ce vrea cu blogul lui , obligat fiind sa primeasca orice fel de critica , atat timp cat si una si alata sunt in limetele bunului simt si nu incepe o discutie de piata.
  Cat despre restu … E frumos sa fi putin nebun , dar daca vrei sa dai o mana de ajutor cuiva , sau daca vrei sa te urmaresti o prostie , care e ne interesanta , dar tu asa vrei , mie unu mi se pare o chestie normala si omeneasc.
  Iar daca iti place un blog e chiar de admirat sa-i dai o mana de ajutor la autor ,pentru ca omu` chiar munceste; isi rapeste din timpul liber sa scrie ceva si daca ii place ce face si are putin talent atunci rezultatul e super. Nu ar fi pacat sa nu fie ajutat?!?
  AM ZIS!

 2. P.S.: Sorry de greseli , eram in fuga… 😀

 3. Pe twitter poti sa scrii cam tot ce vrei. Uite-ma pe mine de ex. Pun linkurile de la posturile ce le scriu sau alte linkuri de pe net + cateva stari de moment.

  ps nu stiu cat de buna e ideea sa-mi dai click pe reclame, ca s-ar putea sa-mi fie contul banat 😀

 4. admin

  @ Omar: nu-ti face griji, am inteles mesaju’

  @ahilosu: se pare ca fac ce vreau si la mine si la tine pe blog :p

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 132 queries in 0.398 s