Leapşa: Ia, dă mai departe! Prioritatea în trafic.

Să fluidizăm traficul cu politeţe. Dăruind prioritatea atunci când o avem. Dacă fiecare ar fi “politicos” la volan, am trăi într-o lume fără intersecţii blocate.

am dat prioritate , la gară, veneam de pe Horea, unui Fiat alb. Şoferul mi-a mulţumit uimit.

Articolul anterior

Cultivaţi tăcerea

Articolul următor

Să ne ierte Dumnezeu

5 Comentarii

 1. Chris

  You struck a nerve there, cel putin pentru mine. In fiecare zi ma gandesc ce bine ar fi daca nu si-ar vedea fiecare sofer de propriile interese (pentru ca apoi sa blocheze intersectia si inainteze mai greu decat daca gandea). Dar cred ca traficul in .ro e cu doi pasi in urma: la noi trebuie sa te lupti si cand ai prioritate, sa nu eziti, fiindca la fiecare colt sade cate un smecheras care “miroase” ca eziti, si iti taie calea.

  Nu trece o zi cand sa nu ma enerveze ceva in trafic. Ar fi un loc bun sa laudam campania “Eu nu blochez intersectia”: http://www.eunublochezintersectia.ro si articol pe hotnews

 2. o blonda cazuta... pe ganduri

  @ bogdan: de ce ai sters commentul? pe mail doar mi-a aparut ce ai zis.. eu inteleg ca oamenii au probleme, ca sunt frustrati si nervosi, dar o muzica buna, ceva bunavointa si o prioritate cedata, pot face minuni. si in psihic si in intersectii.

 3. Bogdan

  Nu cred ca e o chestiune de “unde” cat e de “cand”? Daca lucrez si seful mi-a facut capul calendar inainte sa plec din grota de servici unde rulez numere ca Al Gore discursuri.. nu cred ca sunt dispus sa cedez nici domnisoarei dragute care vrea sa iasa din parcare nici taximetristului care sta in fruntea unei coloane de 1/2 km dp o strada laterala nici macar pietonilor. Fara ocolisuri, cam atat de drastic intervine mediul tau in condus. Daca vrei o rezolvare la chestia asta, priveste in ansamblu si incearca sa faci viata ta si a mea la volan mult mai placuta. Cum? Nushu… aici e bigbangul tau, use it wisely.

 4. Bogdan

  Very well, incepi sa mergi pe solutie. Du ideea mai departe si vezi cum se poate rezolva chestia asta “pe bune”..

 5. o blonda cazuta... pe ganduri

  daca as fi Dumnezeu, as rezolva multe… deocamdata sunt doar blonda 😉

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 134 queries in 0.278 s