Camelia Şucu. Anca Vlad

Camelia Şucu – Class Mobexpert

Este femeia din spatele Class, divizia de mobilă de lux a Mobexpert. Deţine 60a din acţiuni la Class, iar în restul firmelor Mobexpert 40a din acţiuni. Magazinele Class găzduiesc şi expoziţii de artă contemporană, prezentări ale unor publicaţii de specialitate (design, arhitectură de interior). Prima manifestare de acest gen a fost „Class Art Collection”, organizată în decembrie 2004, unde, alături de mobila Class, au fost expuse tablouri din patrimoniul naţional. Camelia Şucu se implica în activităţi de caritate şi sponsorizări. Preţul succesului în afaceri: divorţul de soţul ei, cu care a pornit la drum şi în construirea afacerii Mobexpert.
Grupul Fildas Trading este lider în România în ceea ce priveşte importul şi distribuţia de produse farmaceutice, cu 14 filiale în ţară şi peste 3.000 de clienţi. La acestea se adaugă şi o reţea de 60 de farmacii în Argeş. Femeia care a reuşit în 14 ani să construiască una dintre cele mai mari companii din industria medicamentelor se numeşte Anca Vlad. Sub directa ei conducere, grupul a ajuns la o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de dolari. Anul trecut, ea a mai achiziţionat pachetul majoritar al grupului KLTC, cel care publică revistele „Tonica”, „Farmacia Ta” şi „Slab sau Gras” şi canalul de televiziune Pax TV, pe care l-a rebotezat Senso TV. Datorită performanţelor obţinute a primit medalia de aur pentru excelenţă în practica afacerilor, la Geneva in 2004, iar in 2005 a câştigat locul I în topul femeilor de succes realizat de „Capital”. A fost singura femeie care a spart monopolul bărbaţilor în topul celor mai buni 10 oameni de afaceri.

Articolul anterior

Când eram mică, îmi doream să fiu Dumnezeu…

Articolul următor

20 Things Girls want guys to know

3 Comentarii

 1. Roxana

  Madonna..Lori..Corina Chiriac..Miruna Siminel..Hillary Clinton..Reese Witherspoon..Cristina Simion(Edipresse)..vai, dar cate sunteti, bondelor! :))

 2. o blonda cazuta... pe ganduri

  *blush uite si numele meu akol ;))

  le caut, o sa le pun, promit, da pe rand asa…
  oricum , ma bucur, iacata ce de blonde! 😉 vb ta..

 3. Anonymous

  Miruna Siminel? de ea cand o sa scrii?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 125 queries in 0.129 s