Cum s-a văzut alăptatul în public din studiourile TVR-ului

Miruna Ioani - Sustine alaptatul in public la TVR1

Ieri dimineață am fost invitata Emmei Zeicescu la emisiunea Perfect Imperfecte de la TVR (la finalul articolului găsiți link către înregistrare, dacă sunteți curioși cât de cristalină îmi e vocea, că moaca deja mi-o știți pe de rost).

Fiindcă este săptămâna mondială a alăptării și fiindcă am inițiat petiția pentru alăptatul în public (o puteți semna aici), am luat subiectul la puricat în cele 10 minute de direct.

Eu încă privesc cu ochi mari și destul de multe emoții aceste vizite în studiourile unor televiziuni. Mi se pare că sunt nemaipomenit de norocoasă să ajung acolo, mă bucur ca un copil care se uită la desene animate și apoi ajunge la Disneyland în sfârșit. Am avut emoții puține pe drum, am condus cu muzica la maxim, cam cum făceam acum mulți ani pe străzile din București, ca să-mi iau energia aia mare. Dormisem abia vreo 5 ore peste noapte, nu întrebați de ce. Am ajuns, au zis oamenii ăia că-s bine, nici la machiaj nu m-au mai băgat (țțț, make-up artistul TVR a declarat: Sunteți perfectă, domnișoară, vă mai trebuie doar niște culoare-n obraji. Dac-ar ști ea câte mai îmi trebuie mie…) Am refuzat-o politicos, fiindcă îmi VINE culoarea naturală și fără să vreau, ba chiar prea multă atunci când mă emoționez ca un rac blond de tare.

Față-n față cu-o brunetă, am reușit să vorbesc aproape la fel de mult ca ea (că oricum râdeam pe acest subiect înainte, la telefon, acum putem râde și după), am zis de petiția pentru alăptatul în public, am zis de echilibru, am zis că nu mă las. Știți, eu nu am școală de PR în mine, dar compensez prin determinare. Nu m-a învățat nimeni cum se fac campanii de conștientizare, însă cu toate astea au auzit câțiva de mine. Și de petiția asta a legii pentru alăptatul în public.

Nu mi-a plăcut de mine la televizor, niciodată nu cred că să-mi placă. Știți cum e asta cu stima de sine -sub nivelul mării, ce să-i faci. Putea fi și mult mai rău, știu, puteam avea vreo 20 de kile în plus, dar puteam avea și vreo zece în minus. În rest, Emma a fost foarte drăguță, energia bună și cred că ar trebui să mă tund.

tvr studio alaptatul in public

în spatele camerelor era cam așa o armată

Emma Zeicescu alăptarea în public

Emma Zeicescu în pauză venind să mă salute

miruna ioani și emma zeicescu

O blondă și-o brunetă

miruna ioani și emma zeicescu

3, 2, 1…

alăptat în public

acțiune!


Poftiți înregistrarea emisiunii:

partea despre alăptatul în public începe la minutul 19:00.

Și, înainte de închiderea ediției, am primit următoarea invitație: sâmbătă, de la 11 dimineața, pe B1 tv.

Articolul anterior

Jurnalul unui bărbat când era mic

Articolul următor

Am reușit! Alăptatul în public poate deveni o lege cu acte în regulă

23 Comentarii

  1. Valeriu

    Atmosfera incendiara in studio. Scrie clar pe ecran “Temperaturile vor depasi 40 de grade” 😀

  2. Hai că te alinți acum. A fost foarte bine. Caniculă sau nu, sâmbătă voi fi iar cu ochii pe tine. :*

  3. Ștefania Ilie

    Mi-a plăcut. Te voi urmări.
    Știi ca îmi ești dragă. Pentru ca le zici bine.

  4. mihaela

    Felicitari si la mai multe!

  5. Amy

    Felicitari! La cat mai multe astfel de aparitii! Iti doresc succes, sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus!

  6. aura nedelcu

    Mie mi-a placut foarte mult cum ai aparut la tv, numai ca la cat scrii de bine, de profund, de incisiv uneori, ma asteptam sa fii cu mai mult aplomb, dar din fericire ai fost peste asteptari, asa cum trebuie, naturala si cu mult, mult bun-simt. Nota bene si pentru ca ti-ai pastrat un usor accent de ardeleanca, iti sporeste farmecul . Felicitari!

    • Adica sa fiu mai categorica? Sunt categorica, alaptatul e ceva bun, dar cred ca ii facem un defavor daca incepem sa parem femei nebune si sectante care il baga oamenilor pe gat.

  7. aura nedelcu

    lb romana ! scuze pentru cacofonie!

  8. Andreea

    Bravo Miruna, nu te lasa! Sa naturalizam procesul de alăptare!

  9. Andreea-Carmen Radu

    Bravo ție Miruna, pentru că “nu te lași”! Așa și trebuie când crezi cu adevărat în ceva.

  10. aura nedelcu

    Nu ma refeream la subiectul despre alaptare ,ci la impresia lasata dupa aparitia la tv. Am vrut sa spun ca in realitate pari mai fragila, mai copilaroasa decat dai impresia dupa scris. De acord, poti sa fii categoric fara ton ridicat sau fanatism, nu agreez genul . Dar repet, alta era ideea , te citisem , nu te si auzisem , surpriza a fost una placuta . O zi buna!

  11. Mihai

    A iesit f.f.bine. Bravo! Te urmarim cu drag 🙂

  12. Cris

    Draga Miruna, bravo! Te urmaresc cu drag si aceasta este un subiect pe care ma bucur ca se focuseaza din ce in ce mai multa atentie. Arati minunat si vorbesti minunat 🙂

  13. Ești tare simpatică și la fel de tare determinată! :)) BRAVO!

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 185 queries in 0.171 s