Tema la română: scrieți care e locul vostru preferat

Putea să scrie orice. Anul trecut am fost la Disneyland și în Laponia. La mare, de mai multe ori. La bunici, la Sibiu, știu sigur că îi place mult de tot. Putea să scrie Ferma Animalelor, fiindcă iubește caprele și poneii (asta cu caprele sper să-i treacă :p ), putea scrie canapeaua noastră din sufragerie. Sau parcul lângă care a crescut.

Sau terenul de baschet, curtea casei noastre sau metroul (îl iubește de când era mic și făceam excursii în subteran cum alții merg la muzeu.)

Dar nu, dintre toate aceste locuri din lume minunate, el a ales unul singur.

M-a dat un pic pe spate, de era să pic de pe scaun, recunosc. Am făcut poză pentru eternitate. Am cerut voie să postez, tot ce postez legat de copii trece doar cu aprobare.

E greu să fii mamă și uneori trăiesc cu teama că voi ajunge un nume pe o listă de Crăciun. Apoi vine o din asta și îmi crește inima la loc. E greu să fii mamă, dar e mai mult minunat și fabulos.

Articolul anterior

Unde n-au loc copiii mei, n-am nici eu – în vizită

Articolul următor

Înregistrarea masterclassului despre social media

3 Comentarii

  1. Ana

    Minunat… 🩷🫶

  2. Oana

    Buna seara,e o vorba in popor asa mama grijulie si atenta,asa si copii model care nu concep alt loc mai minunat decat la tine in brate.Bravo,eu am trei copii dintre care doi sunt gemeni si ti spun sincer niciodata n am primit un asemenea cadou.Te invidiez dar te si felicit.
    Cu drag Oana

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 137 queries in 0.186 s