Start înscrieri The Sisterhood Society! Despre program, preț, planuri de mai bine

Doar să vă anunț c-am dat drumul la înscrieri The Sisterhood Society. Facem o recapitulare pe puncte:

Ce este?

The Sisterhood este o cultură a femeilor pregătite să-și amintească cine sunt înainte ca societatea să le fi spus cine trebuie să fie.

Noi suntem femeile alea care peste 30 de ani le vor pune ciorbă la pachet copiilor, chiar dacă-s ciorbe comandate și ei sunt multimilionari care-și permit întregi restaurante.

Femeile care te întreabă după un drum, dacă ai ajuns cu bine.

Dar și care învață să spună NU atunci când DA-ul nu e corect pentru sine.

Care își iubesc copiii până la stele și știu că pentru a-i face pe copii să simtă iubirea până la stele au nevoie de jumătate de oră pentru ele.

Femei curajoase, care știu că orice salvare începe cu masca de oxigen pe față la mami.

Deștepte și informate, care știu cum să reacționeze la un tantrum, dar care mai trebuie să învețe cum să se ierte când nu pot face fix ce scrie în cărțile de specialitate.

Femei care nu se mulțumesc să aibă ”un loc” oferit de societate în lume și se luptă până obțin viața care le face fericite.

Care știu că cea mai mare muncă e cea între pereții propriei minți.

Femei care, din exterior, pot părea să aibă totul, de nici ele nu înțeleg de ce totul nu e destul.

Poate femei care au locuit o vreme pe fundul lacului. Una dintre ele sunt eu. Vă povestesc în webinar, mai ales despre cum ies de acolo. Parte importantă din salvarea mea au fost alte femei.

Care mi-au dat idei pentru colace care te țin să respiri, care m-au ascultat, m-au acceptat și m-au iubit.

Sunt 2.730.000 de mame românce în lume.

Multe dintre ele își pun aceleași întrebări ca mine și ca tine. Știu asta, fiindcă răspund zilnic cam 2 ore la mesaje.

”Sunt o mamă bună?”

”Am țipat la el, oi fi traumatizat copilul pe viață?”

”Mă întorc la muncă și mă tem că m-am prostit de tot cât am stat acasă”

”Simt că nimeni nu mă înțelege, viața cu doi copii e greul la next level”

Mai citiți o dată. Sunt două milioane șapte sute treizeci de mii de mame românce în lume. (cu aproximație, conform ChatGPT)

De ce să fii singură, când există atâtea prietene care așteaptă? De ce nu am lua legătura măcar cu o mică parte dintre ele? Femeile astea, dacă s-ar aduna și numai câteva, ar fi multe. Vă dați seama ce inteligență colectivă? Ce putere extraordinară ar putea fi accesată? Să se inspire una de la alta, să se asculte și înțeleagă. Și să se distreze, frate, că mamele nu prea au timp, pentru ele, de joacă.

Oare câte își trăiesc viața interioară în beznă, când putem deschide o ușă pe care să intre și să iasă LUMINĂ?

Lumina există, Enel-ul trimite factură, trebuie doar aprinsă. Să vedeți ce petrecere încingem, parcă văd că nu ne mai dăm culcate.

Ce nu este:

 • Nu e o treabă în plus de făcut pentru tine, ci o alternativă să-ți petreci timpul făcând ceva care te înflorește în loc să te anestezieze. Să-ți scoți nasul din scutece sau din mail-uri. Sau din temele copilului care vine de la școală. Știi când stai nopțile la filme și bagi în tine, pentru că ai face orice doar să faci altceva în afară de treabă? După care a doua zi te simți și mai sleită? Sigur că poți pierde în continuare nopțile la filme, dar poți face și chestia asta, în care petreci două ore cu sens pentru tine.
 • Nu e un curs de parenting, nici dezvoltare personală sau o dietă cu început și sfârșit. Nu e ceva ce faci pentru casă, pentru cină, pentru cuplu, pentru copil, pentru familie. E ceva ce faci strict pentru tine ca individ și ca femeie. Mai grozav decât să te duci la coafor (și cineva ți-ar aranja țiglele pe casă) sau la manichiură, doar că-ți rotunjești colții nevoilor neîmplinite. E ca și cum ai merge o dată la sală și ai pleca de acolo cu pătrățele. Ca un premiu pe care-l iei doar fiindcă te-ai prezentat la adresă. Recompensă imediată. O să îți placă la nebunie.
 • Nu e o competiție de citit. Nu se întâmplă nimic dacă nu apuci să termini cartea sau să vezi fimlul. Cele care au făcut asta or să vorbească despre ele și te prinzi din mers care-i treaba. Important e că ești acolo, să fii una dintre aceste femei. Ca atunci când te duci la munte, deși ești obosită și nici nu îți prea place frigul, dar știi că natura îți face bine și zăpada îți întinerește obrajii. Legenda lui Noe demonstrează că uneori e foarte important doar să fii pe corabie.

Ce primești, dacă te înscrii:

2 întâlniri online cu mine/ lună

-una- de conectare și împărtășiri. O să ne împărțim în grupuri mici, unde vom discuta anumite teme. Comunicăm după niște principii simple: nu comparăm, nu judecăm. Focusul va fi pe prezent și viitor, pe pozitiv, pe ascultare și intenții. Știți viralul ăla de pe Insta, undeva cineva pune o lingură de pământ într-un pahar cu apă? Unde apa e viața, pământul e căcatul care ni se întâmplă. Le amestecă, după care se chinuie să scoată pământul tot cu lingurița. Nu prea reușește. Apa tot maro rămâne. Murdară. Dar când vine cu o vază plină cu apă curată și o toarnă peste cană, ce credeți că se întâmplă? Pur și simplu fuge toată mizeria. Și rămâne apa cristalină. Asta vom face în aceste grupuri, vom veni cu vaze pline pe care le vom revărsa peste cănile noastre actuale.

De la mama mea știu că soluția e întotdeauna iubirea. Binele peste bine. Bucuria. Soarele. Râsul. Ajută să scoți prin cuvinte, absolut, doar că vine un moment, când trebuie să iei o vază cu apă curată și să o torni peste tine.

-cealaltă întâlnire, un webinar interactiv, de distracție – Vorbim o oră despre carte și film (filmul neapărat pe temă de cuplu, care să ne ofere alte perspective, ajută atât de mult să apreciem ce avem în loc să criticăm ce ne lipsește, dar păstrând totuși niște limite ale decenței și siguranței). Și avem un invitat care ne învață chestii. Aici vor fi medici, psihologi, coach-i, nutriționiști, make-up artiști, stiliști. N-avem noi atâtea întâlniri pe an, de la câți oameni am putea învăța chestii

acces la un chat privat (exclusiv pentru membre), descarci o aplicație (Discord), iar logarea se face în baza unui cod unic

plan de prevenție de sănătate: de când nu ți-ai mai făcut un Papanicolau? Dar un detartaj? Eu am fost la control la alunițe cu un scanner care te fotografiază de sus până jos (Fotofinder parcă îi zice), m-a chemat peste 3 luni, au trecut 2 ani. Inacceptabil, sincer, mai ales că nu cred că sunt singura care amână pe mâine și se trezește că au trecut ani.

Nu vă zic eu unde să mergeți, fiecare unde vrea, ci doar să mergeți. Analize, ecografie, ce e obligatoriu de făcut în fiecare an, fiindcă timpul trece fără să îți ceară voie. Faza e că atunci când auzi că altcineva a fost, când ea îți povestește, ești mai motivată să te programezi și tu. Să ne molipsim de obiceiuri bune. Stați liniștite, vă bat la cap eu.

acces la webinariile înregistrate (cele cu invitat au fost botezate webinarii, ca să le putem diferenția de întâlnirile cu împărtășiri) -pentru cele care nu pot participa la webinar, să aibă posibilitatea de a revedea mai târziu. Întâlnirile de conectare nu vor niciodată înregistrate.

Mai ales când ai copii mici, tot felul de lucruri imprevizibile pot apărea. Sunteți binevenite să țineți copiii în brațe în timpul webinarilor, să îi alăptați, legănați, pupați. Vă puneți microfonul pe mut și nu deranjați. Ajută doar să aveți niște căști în urechi, că nu garantez ce prostii o să vorbesc 🙂

acces la evenimentele fizice The Sisterhood Society. La unele voi particpa și eu, deja am un traseu făcut prin țară, dar și trei invitații de la cititoare în Viena, Germania și Paris.

de 2 ori pe an, facem câte o întâlnire despre sarcină și naștere, pentru cele interesate din comunitate. Eu am și naștere naturală, și prin cezariană, deci pot împărtăși multe, dar mai ales vreau să împărtășesc o doamnă specială. Deja a confirmat că fine, e femeia care m-a molipsit pe mine cu entuziasmul și exemplul ei. Nu vrea reclamă, așa că nu îi zic numele, că mă ceartă. Dar mi-a promis că își face pentru noi vreme într-o seară.

surprize, dar surprizele nu se zic. 

Programul

 • întâlnirea de conectare și împărtășiri va fi în prima marți din lună. Veți putea alege dintre 3 variante de oră
  9.00/ 13.00/ 20.00 (ora României tot timpul, ok?)
 • întâlnirea webinar o să fie în ultima marți din lună, de la ora 20.00
 • chat-ul e disponibil 24/7
 • întâlnirea de conectare nu va fi niciodată înregistrată

Cât costă?

 • Este o sumă semnificativ mai mică decât un psiholog și totuși simbolică, pentru a avea valoare.
  Este o subscripție lunară sau anuală, tu alegi.
 • 25 euro/lună 11,99 euro/lună
  sau 250 euro/an  119,90 euro/an
 • poți renunța oricând, plățile se opresc dintr-un click, doar că, dacă ai vrea să te reînscrii, ar fi la alt preț și doar când redeschid înscrierileBonus de înscriere la lansare:
 • webinar-ul interactiv de marți seara, 28 feb, ora 20.00 (webinar-ul lunii martie se ține obișnuit, în ultima marți din lună)
 • prețul redus, care e valabil doar o zi la lansare, nu va fi același preț când redeschid înscrierile în toamnă

Acum, dacă ai ajuns până aici cu lectura acestui articol matusalemic, ceva a rezonat în tine. E semn că ți-ar plăcea să faci parte. Dacă algoritmul ți-a arătat acest articol, îmi e clar că nu e o întâmplare.

Click aici pentru înscrieri

Te aștept marți seara cu lumină și veselie,

Miruna

foto Delia Șimon

Articolul anterior

Gesturile mici sunt molipsitoare, 25 de feluri în care putem schimba lumea

Articolul următor

Domnul Mihai Șora tocmai a dat timpul mai tare: tic-tac

33 Comentarii

 1. Dacă nu reușești, îți zic ce poți face să meargă.

  Sistemul funcționează, deja sunt multe doamne înscrise. Dar au mai apărut erori.

  Trimite un mail în lb engleză la support@launchpass.com și zi-le de pe ce mail ai încercat să te înscrii și ultimele 4 cifre de la card. Sistemul merge, usually e o prostie de eroare, o virgulă sau ceva.

  Poți scrie ceva de genul:

  Hi, I tried to subscribe to The Sisterhood Society and the payment does not go through. Please, help.
  This is my email: …..
  and the last 4 digits of my card: ….

  Thanks for your help

  Sunt foarte prompți, rezolvă imediat.
  Scrie-mi și mie după ce ai reușit.
  M

  • Daniela Sava

   Buna, Miruna. M-am inscris, am primit mail cu o confirmare de plata de la Launchpass. Ar mai trebui sa primesc ceva? Eu nu m-am putut intoarce pe pagina The Sisterhood unde am introdus date mele bancare si mail-ul dupa ce am confirmat plata in aplicatie.

 2. Și după ce ai primit mailul de confirmare, pentru a intra în chat-ul privat, am făcut un clip scurt care să te ajute. Îl poți vedea aici.

 3. FURCULESTEANU MARIANA-CRENGUTA

  Buna seara, am ordonat plata anuala de 119.90 € din contul de lei, dar nu mi-a fost acceptata plata.
  Ma puteti ajuta?
  Multumiri

  • Doamnă, sigur că vă pot ajuta. Le-am scris chiar acum celor care procesează plățile, revin.

  • Am primit răspuns că nu ați confirmat tranzație prin metoda 3D de verificare, aplicație sau codul de verificare pe care trebuie să îl furnizați. Nu a fost debitat cardul, puteți să reîncercați.

 4. Andreea

  Miruna, mult succes cu grupul! Mi se pare o initiativa excelenta.
  O singura problemuta am si eu: de ce subscriptie si nu abonament?

 5. Maria

  Succes, Miruna! De când scrii despre asta m-am tot gândit cum de te-ai mai înhămat și la astă trudă. Apoi o venit răspunsul: stai să vezi câte povești va naște tribul ăsta. Poate că nu vor fi toate cu panseluțe și norișori roz, sunt însă sigură că de vei trage vreodată linie minusurile vor fi nimicite de plusuri. Drum nou bun!

 6. Virginia

  Buna,

  M-am inscris (am incercat) sa ma inscriu ieri in varianta cu plata recurenta lunara de pe un email Gmail.
  Am pus datele cardului, mi s-a solicitat confirmarea platii (ING deci Homebank) pentru 0.00 lei. Am dat accept gandindu-ma ca era doar verificarea cardului si ca urma sa mi se debiteze ulterior.

  Nu am primit nici mail de confirmare cum ca m-am inscris, nici alti bani nu au aparut ca fiind debitati. Nu apare tranzactia cu zero in Homebank.

  Am incercat sa ma inregistrez cu un al doilea email (Yahoo), pasii au fost identici pana cand iarasi aveam de plata 0.00. Am renuntat. Ce nu fac bine?

  • Virginia

   Am mai incercat o data acum. Tot cu 0 mi-a luat tranzactia (validare card) dar de data aceasta s-a deschis fereastra de la http://www.launchpass.com cu detaliile de la Discord.

   Acum vine intrebarea: cu adresa de gmail de aseara m-am inscris? Cum anulez? Ca nu am de ce sa achit 2 abonamente lunare daca pare sa fi reusit acum cu yahoo.

   • Vreau să verific și adresa de yahoo. Hai să mutăm discuția pe mail. Îți scriu eu.

    • Virginia

     M-am lamurit intre timp, multumesc. Am vazut ca se debiteaza cardul doar daca introduc codul acela pe Discord si imi dau acordul.

     Am scris la adresa aceea de contact de mai sus support@launchpass.com, te-am adaugat in copie. Sigur se rezolva.

     • Să știi că nu am primit niciun mail de la tine nici pe yahoo, nici pe @siblondelegandesc, și mail-urile mele către tine mi s-au întors de pe ambele adrese. dacă îți răspund cei de la launchpass, pls, vino aici să îmi zici că ai reușit.

      mersi

   • Miruna

    Buna Miruna,
    M-am inscris ieri, am efectuat plata dar nu am primit mail de confirmare nici in inbox, nici in spam. Ma poti ajuta, te rog? Multumesc

    • Dragă Miruna, te văd pe lista înscriși. Îi rog pe cei de la launchpass să retrimită mailul cu codul de acces la Discord. Îmi confirmi când primești?

  • Virginia, nu îți pot trimite nici eu mail, posibil să îl fi introdus greșit la mine aici? Toate mail-urile către tine s-au intors, de pe 3 adrese diferite am încercat.

 7. Aurora

  Buna, Miruna!
  Mi se pare minunat ce faci pentru toate femeile care te urmaresc si pentru tine.
  Cred in puterea “satului” si sper ca multe femei care nu il au (satul) sa beneficieze de cel pe care tocmai il construiesti.
  Succes!

 8. Manuela

  Buna Miruna,

  M-am inscris si eu. Citind descrierea, pare fix ce trebuie.
  Mult succes!

 9. Eu.

  Papa Nicolau?

 10. Cristina Frasineanu

  Nu mai merg inscrierile, nu se mai accepta?

 11. Andreea

  Buna, m-am inscris, am platit, mi-a luat banii si……
  ma trimite in Discord dar fara canal, link sau altceva si alt mail nu am mai primit

  Ce fac?

  • Yey, bun venit! În Discord trebuie să îți generezi link de invitație pentru serverul Sisterhood, poți face asta aici

   https://www.launchpass.com/portal

   Urmează să vină și mail de la mine, dar îți scriu întâi direct, să rezolvăm. Sistemul este automat, deci ar trebui să meargă.

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 204 queries in 0.564 s