Toate mamele-și doresc să îi vadă mari și-apoi nu mai știu ce să facă să-i păstreze mici

În dimineața asta m-am trezit cu băiatul meu cel mic doar noi doi și a fost așa wow, fiindcă nu am avut asta niciodată doar eu cu el.

L-am întrebat ce vrea să facem azi, că putem face orice vrea el, sunt la dispoziție, nici vase nu spăl, nici mâncare nu fac.

Ne-am trezit târziu, când a vrut el. Am băut cafeaua împreună, el un lapte, eu o cafea, am dat cioc, ne-am așteptat unul pe altul, ne-am spălat, ne-am jucat, ne-am uitat la desene. Foarte puțin din tot ce am enumerat și foarte mult din tot ce vedeți în poza asta. Pe care nici nu îmi vine să respir când o postez, sa nu îi schimb vreun ceva, că vreau să o păstrez fix așa. Cu mânuțe strânse, piele caldă și guriță la pieptul meu. Cu un băiețel care se va face mare, dar încă e mic și nu vreau să îi dau drumul niciun pic.

Articolul anterior

Când e atât de fericit, că nici nu vrei să-l întrerupi vreun pic

Articolul următor

Să ne învățăm băieții despre consimțământ

4 Comentarii

 1. Silvia R.

  Minunat! 🤗

 2. anya

  Tu chiar exiști?!

  • Mona

   Cred ca Bea asta ii poarta sambetele Mirunei, probabil o cunoaste personal si este extrem de invidioasa pe viata Mirunei, asa ca ii citeste toate articolele si posteaza tot felul de comentarii absurde si jignitoare. Este un fel de stalkeritza care n-are altceva mai bun de facut in viata. Ar trebui sa ne fie mila de ea…..

 3. Gata, Bea e in spam, fetelor. Enough is enough

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 133 queries in 0.230 s