FITS 2022 – programul în timp real și ce mai vrea Alex să știm

FITS programul

Alex e prietenul meu, Alex hoinaru. E parte din echipa de comunicare de la FITS de anul ăsta, e acolo chiar acum. Mâine pornim și noi spre FITS, mi-am invitat soțul la o piesă de teatru senzațională, pe care eu n-am mai văzut-o de dinainte să-l cunosc pe el. Ghiciți care? :p

Vă dau ce am de la Alex pe mail, să citiți dacă sunteți pasionați de teatru sau de Sibiu, dacă încă n-aveți planuri pentru acest weekend și vreți să vă înghesuiți pe Valea Oltului cu noi. Glumesc, sper ca toată lumea să fie la mare și să ajungem cât să prindem vineri seara măcar un dans pe străzi.

”Ediția a 29-a depășește noi recorduri, cu peste 800 de evenimente (dintre care 500 de evenimente unice), 150 de reprezentații indoor, aproape 200 de reprezentații outdoor.

Am zis noi că e cea mai mare ediție FITS de până acum pentru că în 2020 a fost exclusiv online, în 2021 s-a întâmplat în august, cu frâna de mână trasă din cauza pandemiei, însă au continuat lucrurile pe online.

Iar în 2022 nu doar că avem ediție full, pe care publicul abia o așteaptă, dar avem și o bogată secțiune online (un abonament online este 400 de lei și permite accesul la toate spectacolele). Sunt și câteva reprezentații transmise exclusiv online. În anii precedenți au fost oameni din toată lumea care au urmărit spectacolele FITS.”

Ce e bine să știm:

1. Parteneriatul cu TikTok – 5 spectacole vor fi transmise LIVE, în întregime, pe TikTok în cadrul unui parteneriat pe care îl avem cu platforma. Extra details aici: https://blog.sibfest.ro/2022/06/23/magia-fits-transmisa-in-acest-an-live-pe-tiktok/

2. Emisiunea FITS Talks – avem emisiune online moderată de Marius Chivu. Va fi transmisă pe contul de YouTube FITS și pagina de Facebook FITS.

Other info:

a. Poftiți un articol cu tot ce trebuie să știți:

https://blog.sibfest.ro/2022/06/20/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-fits-2022/

b. Pe aplicația FITS puteți să găsiți programul în timp real și informații despre locurile de desfășurare.

https://blog.sibfest.ro/2022/06/24/ati-descarcat-aplicatia-mobila-fits/

c. Daily Round-ups – avem pe blogul FITS recapitulări ale zilei cu conținut.

Gata, mulțumesc. Vă dați seama că ne-am fi dus de la începutul săptămânii, doar că mai avem și responsabilități. Cum ar fi, o casă de construit. Cheers și, dacă mă vedeți prin Sibiu și nu mă salutați, vă spun la mama, ok?

Fantezie muzicală – Foto: Max Shuz

Articolul anterior

Review foto și video de la o cititoare, după un sejur cu soțul și copiii la HVD ClubHotel Miramar

Articolul următor

Avertizați-vă copiii: nu doar fetele pot fi vi0late! Un bărbat dă bani băieților aparent singuri în parcul Tineretului

5 Comentarii

 1. Anca

  Ioi cum ma tot organizez… Am zis sa evit weekendul, ca in timpul saptamanii e mai liber: evident febra la copii plus o inmormantare in familia extinsa, plus altele… sper sa ajung sambata totusi…
  Oricum, voua distractie placuta in 2! Si in 4, si in 6 sau cati va strangeti!

 2. Cora

  Imblanzirea scorpiei? 🤔

 3. Roxana

  Faust?

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 140 queries in 0.515 s