Concurs cu un premiu de 500 lei cash, dacă descarci aplicația Volt și îți verifici scorul de credit (p)


Gândește-te că joci Monopoly. Ce Park Lane, tu nu cumperi nicio proprietate și nu-ți faci niciun hotel care să-ți producă venit. În loc, te plimbi colectând câte $200 pe tură, dând bani la bogați și încercând să nu intri la închisoare.

Proastă strategie, dar cam așa trăiesc mulți dintre noi.

Ignoranța financiară presupune costuri semnificative, my friends. De exemplu, consumatorii care nu înțeleg conceptul de ”compounding” (dobândă la dobândă) cheltuiesc mai mult pe comisioane de tranzacție, ajung să se împrumute mai mult și să economisească mai puțin.

Studiile recente arată că doar 1 din 5 români înțelege noțiuni financiare de bază.

Țineți-vă bine, femeile, cei săraci și cei cu studii mai puține au mai multe șanse să prezinte găuri în cunoștințele financiare asortate la găurile din buget. Acest lucru este valabil nu numai în economiile în curs de dezvoltare, ci și în țările cu piețe financiare bine dezvoltate. 

Volt își dorește să ajute la creșterea acestui nivel de educație financiară. Pentru că ei știu că noi, oamenii, nu suntem idioți, ci doar avem nevoie de explicații simple și transparente din zona financiară. Așa vom reuși să acționăm responsabil și să ne gestionăm mai bine bugetul.

V-am povestit cum abia la 33 de ani am aflat ce înseamnă un scor de credit și că nu e bine să te duci pe la toate băncile să le întrebi. Fiindcă orice interogare în Biroul de Credite, care nu se finalizează cu un credit propriu-zis îți scade scorul. Se consideră că ai greșit cu ceva, de nu te-ai calificat.

Există însă o variantă să îți afli scorul de credit fără să te afecteze asta în vreun fel printr-o aplicație numită Volt. Îți bagi datele, afli scorul, aia e. Simplu și gratuit.

Iar dacă faceți asta acum, imediat după ce terminați de citit acest articol, puteți câștiga 500lei direct în aplicația voastră Volt! Iar de acolo, vi-i puteți transfera imediat pe orice card românesc, indiferent de banca emitentă (inclusiv Revolut, Orange Money sau Monese, practic toate cardurile cu BIN-uri românești)

Vă zic imediat exact ce aveți de făcut, dar înainte să vă explic în ce vă băgați:

Volt e o aplicație de educație financiară aplicată, care le oferă utilizatorilor acces la următoarele:

1. Informații despre scorul lor de credit

 • Valoarea scorului & interogări scor: 
  Îți spune ce bancă a interogat scorul în numele tău atunci când ai aplicat pentru un credit și îți arată cum a influențat această acțiune scorul de credit 
 • Informații despre creditele active sau închise:
  Centralizează toate instituțiile de la care ai luat vreodată un credit și îți arată statusul împrumuturilor, poți verifica dacă ai mai rămas cu conturi deschise, dacă plățile și datele tale au fost înregistrate corect, ca să nu ai probleme pe viitor etc
 • Istoric de plăți: 
  Centralizează situația plăților pentru fiecare credit în parte, întârzieri, datorii, pentru ca tu sa fii la curent cu sumele pe care le mai ai de plată, dar și cu soldul creditului tău etc
 • Gradul de îndatorare:
  Îți calculează gradul de îndatorare pentru a vedea dacă acesta îți permite să mai accesezi un nou credit (gradul de îndatorare maxim este de 40%)

2. Comunitatea Volt

Intri în comunitatea Volt de oameni informați și educați financiar, poți share-ui evoluția scorului tău FICO, dar și alte informații cu prietenii tăi.

3. Împrumuturi

Dacă ți-ai verificat scorul și acesta este unul bun, poți accesa diverse împrumuturi direct din aplicație. 

4. Transfer de bani

Poți efectua transfer instant de bani între orice carduri românești, indiferent de banca emitentă (inclusiv Revolut, Orange Money sau Monese, practic toate cardurile cu BIN-uri românești)

Dacă vreți mai multe informații despre scorul de credit, inclusiv cum îl puteți crește, vă invit să citiți aici.

Cum câștigi 500lei:

 1. Descarci aplicația Volt și verifici scorul de creditai nevoie de un cont Facebook sau Google, de CNP și de un număr de telefon valid. Interogarea scorului se poate face oricând, la orice oră și fără a influența valoarea scorului.
 2. Lași un comentariu pe facebook AICI cu ce ți-a ieșit! Dacă nu vrei să-mi zici cât exact, nu e problemă. Îmi spui în comentariu doar că ți-ai făcut, ca să îți asiguri participarea în concurs.*
 3. Tag unui prieten. Mai multe comentarii cu mai mulți prieteni etichetați îți aduc mai multe șanse.
 4. Share public la acest articol.

*Există posibilitatea ca unele persoane să nu aibă scor – ori cei care nu au avut niciodată un credit, ori cei care au încheiat de mult creditele și nu mai au datele stocate la BC – dacă e cazul vostru, spuneți în comentariu că ați verificat și nu aveți scor – iar noi verificăm acest lucru în baza de date Volt

Concursul durează 4 zile, se termină pe 23.04 la 23.59. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat după ce oamenii de la Volt confirmă că respectivul chiar și-a descărcat aplicația. Dar asta e oricum necesar, fiindcă premiul se livrează direct: 500lei în aplicația ta Volt.

E nevoie să îndepliniți toate condițiile de mai sus. Adesea pățesc să fac mai multe extrageri, fiindcă ori cineva a uitat să dea tag, ori nu a dat share. Vă rog să fiți atenți, e păcat să aveți noroc și să pierdeți apoi dintr-o neatenție de moment.

Mult succes!

 

 

Articolul anterior

Viața așa cum o știam: După 2 ani de interdicție, îmbrățișările revin la Disneyland, în SUA

Articolul următor

În Țara lui Merge Și-Așa, justiția se face prin presă

3 Comentarii

 1. Roxana

  Dume Florin

 2. iusein narcis

  canpanie super

Leave a Reply

© 2007-2022 Și Blondele Gândesc | Powered by WordPress

Temă optimizată de Valeriu | 132 queries in 0.452 s